MEM?DEN AÇIKLAMA YAPILDI

MEM?DEN AÇIKLAMA YAPILDI

Namık Kemal İlkokulu bahçesindeki asırlık okiliptus ağacının kesilmesiyle ilgili haberimizin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğünden açıklama yapıldı. Açıklamada, geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtınada yıldırım düşmesi sonucu ortadan yarıldığı ve yıkılma tehlikesi olduğu için kesildiği bildirildi.

 

 

Bugün ? 100 yıllık ağaca da kıydılar? başlığıyla yer verdiğimiz, Namık kemal ilkokulu bahçesindeki asırlık ağacın kesilmesini içeren haberimizle ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yazılı bir açıklama geldi.

Açıklamada, Namık Kemal İlkokulu bahçesinde yer alan çitlembik ağacının, geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtınada yıldırım düşmesi sonucu ortadan yarıldığı, orman işletmesinden gelen görevlilerin ağacı incelediği belirtildi. Yapılan inceleme sonrası, görevlilerce ağacın her an yıkılabileceği, tehlike arz etti ve acilen kesilmesinin gerektiği belirtildiği kaydedilen açıklamada, belediye ekiplerinin ağacı kestiği, kesim sırasında ağacının hiç kökünün kalmadığı ve içinin çürümüş olduğu vurgulandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.