MİDE KELEPÇESİ SONU OLMUŞTU

MİDE KELEPÇESİ SONU OLMUŞTU

Düzce Üniversitesi hastanesinde  kilolarından kurtulmak için midesine kelepçe taktıran genç avukat hayatını kaybetmiş,  genç avukat Sapanca?da kılınan cenaze namazı sonrası son yolcuğuna uğurlandı. Talihsiz genç kızın babası Düzce Üniversitesi hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

 

Edinilen bilgilere göre, Avukat Selin Selem (23) Düzce Üniversitesi hastanesinde kilolarından kurtulmak için midesine kelepçe taktırdı. Geçirdiği operasyon sonrasında Sakarya'nın Sapanca ilçesine dönen genç avukat durumu kötüleşince tekrar hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Selem yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Genç avukat için Sapanca ilçesinde bulunan Buhara Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı öncesi yakınları taziyeyi kabul etti. Cenaze namazına Sakarya Baro Başkanı Zafer Kazan, SMMO Başkanı Ertuğrul Kocacık ve sevenleri katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Selem, Erenler aile mezarlığına defnedildi.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, midesine kelepçe takılmasının ardından yaşamını yitiren Selin Selem'in acılı babası Burhan Selem hastanedeki sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. Ölüm nedenini sorduklarında hiç kimse bir şey söyleyemediğini belirten Selem,  ?Bunun üzerine biz de otopsi yapılmasını talep ederek savcılığa müracaat ettik. Dün akşam otopsisi yapıldı ve savcılıkta eğer ihmali olanlar varsa bu ihmali yapan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduk ve cezalandırılmasını talep ettik." Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.