YENİ BİNA İÇİN KOMİSYON OLUŞTURULDU

YENİ BİNA İÇİN KOMİSYON OLUŞTURULDU

Dün akşam gerçekleştirilen TSO meclis toplantısında proje çizimleri meclis üyelerine gösterilen yeni hizmet binası için yeniden alternatifli bir proje çizilmesine karar verildi. Ayrıca toplantıda, yeni hizmet binasının yapımı noktasında yönetim kuruluna destek vermesi için bir komisyon oluşturuldu.

 

 

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası?nın olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Ahmet Dertli Başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin üyelere aktarılmasın ardından Düzce TSO?nun yeni hizmet binasına yönelik olarak mimari hazırlıklar yapan Mahmuthan Çakır, yeni hizmet binası çizimleri hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

Meclis üyelerinin fikirlerinin alınıp yeniden alternatifli bir mimari çizim yapılmasına karar verilen toplantıda ayrıca Yönetim Kuruluna yeni hizmet binasının yapımıyla alakalı olarak yetki verildi. Düzce TSO Meclisinde oluşturulan komisyonun yeni hizmet binasının yapımı noktasında yönetim kuruluna destek vermesi kararlaştırıldı. Oluşturulan yeni hizmet binası inşaatı komisyonunda Meclis Başkan Yardımcıları Nuri Hızel ve Mustafa Gösterişli, Meclis Katip Üye Yavuz Ayyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Sivrikaya ve Metin Coşkun ile Meclis Üyesi Hikmet Mutlu yer aldılar.

Yeni hizmet binası çalışmalarının karara bağlanmasının ardından olağan gündem maddelerine geçildi. Haziran ayı mizanları onaylandı. Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu faaliyetlerini meclis üyelerine aktardı.

Meclis toplantısı Ahmet Dertli?nin kapanış konuşmasıyla sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.