251 ŞEHİT İÇİN 251 KM PEDAL ÇEVİRECEKLER

251 ŞEHİT İÇİN 251 KM PEDAL ÇEVİRECEKLER

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile,  Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği öncülüğünde Düzceli bisikletliler, 15 Temmuz?un yıl dönümünde 251 şehit için 251 km pedal çevirecekler.

 

 

Düzceli bisikletliler, 15 Temmuz hain darbe girişimini protesto etmek, 15 Temmuz gecesi canını ortaya koyan gazilere minnettarlıklarını dile getirmek ve 251 şehidi yad etmek için Düzce?den Ankara?ya Gazi Meclisine gidiyorlar.

 251 Şehit İçin 251km pedal çevirecek olan bisikletliler Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği öncülüğünde dün gece 15 temmuz Parkından yola çıktılar.

15 Temmuz ruhunu genç nesillerin yüreğinde diri tutmak ve  milli yerli duruşu spor sevgisi ile pekiştirmek adına   8 sporcu ve 3 teknik destek olmak üzere toplam 11 kişilik bir kafile ile yola çıkan ekibi Düzce 15 Temmuz Şehitleri Parkında  sporcuların aileleri uğurladı.

15Temmuz günü Ankara?ya varması planlanan ekip Gazi Meclisin ardından Külliyedeki kutlamalara iştirak ederek 16 Temmuz sabahında Eskort araçla Düzce'ye dönecekler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.