BELEDİYEDEN TALEPTE BULUNDULAR

BELEDİYEDEN TALEPTE BULUNDULAR

Şerefiye mahallesinde bulunan çocuk parkı aydınlatmanın yetersiz olmasından dolayı geceleri alkol bağımlılarının meskeni haline geldi. Muhtar Aziz Şahin, parkın daha güvenli hale gelmesi amacıyla hazırladıkları proje için belediyeden destek istedi.

 

 

Düzce?de atıl duruma gelen binalar ve aydınlatması yeterli olmayan parkların özellikle geceleri alkol ve madde bağımlılarının meskeni haline geldiği biliniyor. Şerefiye mahallesi çocuk parkı da bu alanlardan biri.

Parkta zaten yetersiz olan aydınlatmalar ağaçların arasında kalınca geceleri karanlık olmasından faydalanan bazı şahıslar parkı başka amaçlarla kullanıyorlar.

Vatandaşları ve özellikle de çocukların güvenliğinin sağlanması için belediyeden destek isteyen Şerefiye Mahallesi Muhtarı Aziz Şahin, belediye ekipleri gelesiye kadar aldı elinde makası ve parkı saran çalı çırpıyı budadı.

Şahin, ? Ağaçlar lambaları kapatmış, aydınlatma yapmıyor, zaten yetersiz, tam saklanma yeri oluyor. Alkol alıyorlar, belediyeye söyledik, onlar gelene kadar ben biraz temizleyelim dedim. Geçen Cuma günü dilekçe verdik. Geceleri karanlık oluyor. Ağaçların içinde kaldı. Hafta sonu gelmezlerse ben kendim budayacağım. Buradaki alkol şişelerinin görüntülerini çekmiştik, Valiliğin yolunda biz de kendimizce mücadele yapıyoruz fakat, elimizden ne geliyorsa onu göstermeye çalışıyoruz ama önüne geçemiyoruz. Sabah 4?te 5?te geliyorlar. Evde kamera ile takip ediyorum bazen gece 3?te dahi buraya geldim uyarmaya, bir proje hazırladık, en azından bahçe duvarlarını demirden biraz daha yüksek yaptırabilirsek kanunlar çerçevesinde kapı olabilir mi tam incelemedim. Aydınlatmalar yetersiz kalıyor. Belediyeden yardım istiyoruz derdimize, biz zor bir şey istemedik.? Dedi.

Parkla ilgili hazırladıkları projeyi de gösteren Şahin, mevcut projede bazı değişiklikler yaptıklarını ve parkın güvenli hale gelmesi için sadece duvarların yükseltilmesini ve kapı takılmasını istediklerini dile getirdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.