SÜRECİ HIZLANDIRACAKLAR

SÜRECİ HIZLANDIRACAKLAR

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi?nin asfalt girişimleri devam ediyor. Küçük Sanayi Sitesinin asfaltı işinin peşini bırakmayan komite üyeleri sürecin hızlandırılması için gayret edeceklerini bildirdiler.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası 6. Meslek Komitesi (Otomotiv, Petrol Ürünleri, Akaryakıt, Yan Sanayi) Başkanı Metin Topal, Başkan Yardımcısı Murat Öztürk, 6. Meslek Komitesi Üyesi ve Düzce TSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Sivrikaya, 6 Meslek Komitesi Üyesi ve Meclis Başkan Yardımcısı Nuri Hızel, 6. Meslek Komitesi Üyeleri İlhan Coşkuner ve Düzce GGK Başkanı Cemal Aksan ile Düzce Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Bakan, Küçük Sanayi Sitesi?nin altyapı işlerini yapan Pekintaş Firmasının Yönetim Kurulu Üyesi Ekin Dağyaran ile bir araya gelerek sanayi sitesinin altyapı durumuyla ilgili istişarelerde bulundular.

Detaylı raporların ve sanayi sitesinin yerinde incelenmesinin ardından Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile bir kez daha bir araya geleceklerini belirten 6. Meslek Komitesi Üyeleri ve KSS Başkanı Mehmet Bakan, sitenin bir an önce asfalta kavuşması için süreci hızlandırmaya gayret edeceklerini de sözlerine eklediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.