Saatlerce yürüdüler, hayran kaldılar

Saatlerce yürüdüler, hayran kaldılar

Sıcakların kendisini iyi hissettirdiği bugünlerde, serinlemek ve doğayı keşfetmek isteyenler için Düzce, yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor.

2004 yılında Nedim Yılmaz rehberliğinde bir araya gelen Ankara Hiking grubu üyeleri bu hafta sonu Düzce?ye gelerek, Kaynaşlı Yeniyurt Kanyonunu gezdiler.

Yaklaşık 3-4 saat süren kanyon gezisinde turistler kanyona hayran kaldı. Yeniyurt Kanyonu dik yamaçları, küçük gölleri ve orman içi yürüyüş yolları ile katılımcıları büyülerken, zaman zaman da zor anlar yaşadılar

Yürüyüş rehberi Nedim Yılmaz gezilerinin amacını şu şekilde ifade etti ?Ankara Hiking olarak amacımız ; doğa sporlarının hızla yaygınlaştığı ülkemizde doğaya sahip çıkanlar ve doğada bulunmaktan büyük keyif alanlarla şehir gürültüsünden ;günübirlik etkinlikle de olsa uzaklaşmak ve stres atmak olup doğaya , doğa sporlarına gönül vermiş çevreci ruha sahip insanları bir araya getirmek, bilinçli bir şekilde doğayı tanıtmak ve gençliğimizi doğa sporlarına özendirmektir. Hiçbir ticari amacı olmadan bu tip organizasyonları düzenlemek ve desteklemektir.?

Kaynaşlı Topuk Göletinde son bulun yürüyüş sonrası ekip buradan Ankara?ya hareket etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.