BU MESAJ KAFALARI KARIŞTIRDI!

BU MESAJ KAFALARI KARIŞTIRDI!

Düzceliler son günlerde cep telefonlarına gelen anket mesajın kim tarafından yaptırıldığını merak ediyor. Mesajda; 2019 yerel seçimlerinde Düzce?de kimi belediye başkanı olarak görmek istersiniz diye soruluyor. Mesajın geldiği numaranın hiçbir parti ile bağının olmaması dolandırıcılık iddialarını da beraberinde getiriyor.

 

 

Düzce?de vatandaşların büyük bölümüne Siyasal Araştırma B146 koduyla ve 8720 numarası tarafından bir mesaj gönderildi. Mesajda; 2019 yerel seçimlerinde Düzce?de  kimi belediye başkanı olarak görmek istedikleri soruluyor.. Büyük merak uyandıran anket mesajında; ?2019 yerel seçimlerinde Düzce?de  kimi Belediye Başkanı olarak görmek istersiniz?

Bu Mesajı Saat 19.00?a Kadar Ücretsiz Cevaplayarak Ankete Katılabilirsiniz. Siyasal Araştırma B146? ifadeleri yer alıyor.

Vatandaşlar ise bahse konu anketin kim veya hangi kurum tarafından yaptırıldığını merak ediyor.

Yerel Seçim sürecinde erken seçim iddialarının ortaya çıkması ile beraber, siyasi partiler bir çok alanda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor.

Yerel seçimlerle ilgili cep telefonlarına gelen anket mesajı ise kafaları karıştırdı. Bir çoğunun herhangi bir şekilde hiç bir siyasi parti ile bağı olmadığı bilinirken, son günlerde Düzcelilerin cep telefonlarına  ?Siyasal Araştırma? adıyla 8720 numarasından  gelen anket mesajının gerçek mi yoksa para tuzağı mı olduğu sorusunu akıllara getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.