ŞOFÖRÜN DALGINLIĞI TRAFİĞİ ALTÜST ETTİ

ŞOFÖRÜN DALGINLIĞI TRAFİĞİ ALTÜST ETTİ

Mazot yüklü tankerin sürücüsü, vanayı tam kapatmayınca yola akan mazot sürücülere zor anlar yaşattı. Konuralp girişinde başlayan mazot akıntısı Boğaziçine kadar devam edince yola akan mazot için karayolları ekipleri kilometrelerce kum döktü.

 

 

D-655 Karayolu üzerinde meydana gelen olayda mazot yüklü tanker, benzin istasyonuna mazot boşalttıktan sonra Zonguldak?a doğru ilerlemeye başladı. Ancak sürücüsünün tahliye vanasını tam kapatmaması nedeniyle tankerde bulunan mazot D-655 karayoluna dökülmeye başladı.

 

 

Sürücü de olayı fark etmediği için tankerdeki mazot Konuralp?ten başlayarak Boğaziçine kadar yola döküldü. Yola dökülen mazot nedeniyle kayganlaşan yol ise diğer sürücülere kabus yaşattı. Kazalar peşpeşe geldi. Kayganlaşan yolda araçlarını tutmakta zorlanan bazı sürücüler yol kenarındaki dükkanlara girdi.

Mazot nedeniyle kayganlaşan yolda trafik ekipleri önlem alarak mazotlu bölüme dubalar koyarak sürücüleri uyarıdılar. Karayolları ekipleri ise kilometrelerce akan mazotun üstüne kum atarak sürücülerin güvenliğini sağlamaya çalıştı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.