AK PARTİ İL DİVAN?DA GÜNDEM YEREL SEÇİMLERDİ

AK PARTİ İL DİVAN?DA GÜNDEM YEREL SEÇİMLERDİ

AK Parti genişletilmiş il divan toplantısında iddialı bir konuşma yapan  AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin; ?30 Mart 2019 tarihinde yapılacak belediye başkanlığı  seçimlerinde 10-0 yapacağız? dedi.

 

 

AK Parti genişletilmiş il divan toplantısı Düzce İl Müftülüğü toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır,Ayşe Keşir, 3?üncü sıra adayı Numan Çabuk, Belediye Başkanı Dursun Ay, İGM Başkanı Ayfer Yılmaz, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları ile partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, 30 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin önemli olduğunu ifade ederek, omuzlarındaki yükün daha da ağırlaştığını vurguladı, genl seçimlerdeki uyumlu çalışmalarından dolayı hem MHP?ye teşekkür etti.

Siyaseti,  gönül alma,  kibir ve büyüklük içinde olmamama şeklinde yerine getirmek için  mücadele ettiklerini söyleyen Keskin, yerel seçimlerde bir kez daha 10-0 yapacaklarını iddia etti.

Keskin, ? Birlik ve beraberlik ülkeye hizmet amaçlanmaktadır. Ben, milletvekillerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız bayrağı devir alıp bayrağı burçların en ucuna dikmek zorundadır. Önümüzde ki yerel seçimlerde de bu bayrağı burçların ucuna dikeceğiz ve 10-0 yaparak tüm belediyeleri alacağız. Teşkilat odaklı, teşkilatı en üst seviyede tutarak gençler, kadınlar, üyelerimiz ile birlikte istişareye önem vererek herkesin katılımını sağlayarak birlikte ve beraberlik içinde götüreceğiz. AK Parti hiçbir parti gibi değil. AK Parti başka partiye benzemiyor. Partinin içerisinde millete hizmet anlayışı var. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Bizler bu partide hizmetkar olmaya hazırız? ifadelerini kullandı.

AK Parti Düzce İl Teşkilatını eleştiren kesimlere göndermede bulunan Keskin, ?Mikrofonlarda mahkemeler kadıya mülk değil demek kolay ama biz sahada çalışıyoruz. Sahada çakışılırken gayretli çalışmalarla biz bu partiye nefer oluruz diyen ekiple çalışıyoruz ve ben bu ekibe il başkanı olarak görev yapmaktan gurur duyuyorum. İlerleyen günlerde il başkanları toplantısı olacak Cumhurbaşkanımızın fikirlerini alacağız belli talimatlar verecekler. Hazırlıklarımıza erkenden başlıyoruz. Sağdan, soldan gelen duyumlara itibar etmeden cumhurbaşkanımızın, teşkilatımızın söylediği doğrultuda 30 Mart seçimlerine güçlü gidecek dirayetteyiz. Sizler ve bizler aramızda mesafe olmadan karış, karış sahada kapıları dolaşarak bunu başaracak teşkilatız. Sizden önümüzde ki süreçte bunu bekliyoruz? şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.