HALK GÜNÜNDE DERTLERİNİ ANLATTILAR

HALK GÜNÜNDE DERTLERİNİ ANLATTILAR

Düzce Valiliği bekleme salonu bugün yine doldu taştı. Vatandaşlar, talep ve sıkıntılarını dile getirmek için halk gününe katılırken, 2 yıldır yol sıkıntısı çeken İhsaniye köyü sakini ve YEYPAŞ?ta çalıştığı için eşine gelen 24 Bin TL borcu olduğunu söyleyen bir vatandaş Vali?den yardım istediler.

Düzce Valiliği Ağustos ayı halk günü bugün Vali Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirildi. İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Belediye Başkanı Dursun Ay ve kurum müdürlerinin katıldığı halk günü yine yoğun geçti.

Genci yaşlısı kadını erkeği, Vali ve kurum idarecilerine taleplerini iletmek için bekleme salonunu doldururken, her zamanki gibi toplantı salonuna tek tek alınarak dertlerini ve sıkıntılarını anlattılar.

Sıcak havaya rağmen oldukça kalabalık olan halk gününe katılan İstilli Köyü Muhtarı Vasfi Ünal, vatandaşın yol sorunu nedeni ile muhtar olarak destek amacıyla halk gününe geldiğini söylerken, 2018 yatırımına alınmasına rağmen halen yolun yapılmadığını belirtti.

Ünal, ? Toz duman dışarı çıkamıyor vatandaş, çamaşır dahi asamıyorlar. Valiliğin önünde toplanalım dediler, biz halkı ikna edip vazgeçirdik. Şimdi Vali Bey?e kendisi durumu arz edecek. İnşallah sonuç alacağız. Yol şikayeti için halk gününe kalan Muhsin Yavuz ise , yolun 150 metrelik kısmının yapıldığını geri kalan kısmın durduğunu söyleyerek, 2 yıldan beri sonuç alamadıklarını dile getirdi. ? Git gel git gel artık bıkkınlık geldi bugün inşallah çözeceğiz? dedi.

Emekli olan eşinin 3 yıl boyunca YEYPAŞ?ta şoför olarak çalıştığını ve işten ayrıldıktan sonra 24 Bin TL ceza geldiğini söyleyen Emine Sürüm ise, sadece emekli maaşı ile geçinemedikleri için eşinin çalışmak zorunda olduğunu ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.