YILMAZ: ÇOK YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

YILMAZ: ÇOK YAKIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce?de artık bir siyasi güruhu arkasına alarak çalışmadan maaş alan kurum müdürleri devri bittiğini söyleyerek çok yakın takipçisi olacağının altını çizdi. Yılmaz, ? Hiçbir kurum müdürü tembellik etmeye çalışmasın? dedi.

Düzce Basını ile bir araya geldiği kahvaltıda çalışmayan kurumlar ve kurum müdürleri ile alakalı da açıklamalarda bulunan MHP Milletvekili Ümit Yılmaz, hiçbir kurum müdürünün siyasi güruh arkasına sığınmaması uyarısında bulundu.  

Yılmaz, ? Kurumları yakından takip ettiğimizi bütün kurum müdürü arkadaşlarımızın bilmesini istiyorum. Kurumların çalışmalarını seçim sonrasında değerlendireceğiz, halkımızla beraber değerlendireceğiz. Hangi kurumda ne aksaklık var, ne oranda çözülüyor, ne beklentisi var halkımızın, kurumlar buna nasıl karşılık veriyor. Yakından takipçisi olacağız. Hiçbir kurum ya da kurum müdürü belli bir siyasi güruhu arkasına alıp tembellik etmeye çalışmasın. en baştaki müdüründen en alttaki çalışanına kadar söylüyorum, açık ve net.? Dedi.

Düzce?de bundan sonra bürosunda akşama kadar oturarak hiçbir iş yapmadan maaş alma devrinin bittiğini söyleyen Yılmaz, halka da çağrıda bulundu.

Yılmaz, ? ben şu siyasiyi arkama aldım diye beklentisi olmasın, bu benim için de geçerli, açık ve net söylüyorum, yakından takipçisi olacağız. Vatandaş için de aynı şeyi söylüyorum. Vatandaşımızın da daha çok çalışması gerekiyor çünkü ekonomik olarak sıkıntı içinde ülkemiz. Daha fazla çalışmamız, daha fazla üretmemiz gerekiyor. Herkes bunun farkında olacak ve herkes üzerine düşeni yapacak.? Şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.