MÜTEAHHİTİN İŞİ BIRAKTIĞI YOL İÇİN SÖZ VERDİ

MÜTEAHHİTİN İŞİ BIRAKTIĞI YOL İÇİN SÖZ VERDİ

Sahil yolu müteahhidinin şantiyeyi kapatarak çalışmaları durduğu Akçakoca Karasu yolu için Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici söz verdi?

Bugüne kadar onlarca bakan ve kamu görevlisini yarın bitecek diye söz verdiği ancak 30 yıldır bir türlü tamamlanamayan Akçakoca Karasu sahil yolu için son söz veren Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici , Kurban Bayramında yolun araç trafiğine açılacağı sözü verdi.

Başkan Yemenici, karayolları yetkilileri ile sürekli istişare içinde olduğunu belirterek, asfalt döşenmeyen 500 metrelik bir bölümün kaldığını ve kalan bölümün de Kurban Bayramı öncesinde tamamlanacağını sözünü verdi.

Yemenici yaptığı değerlendirmede son olarak karayolları yetkilileriyle çalışmalara yönelik sürekli temas halinde olduğunu ifade ederken, çalışmaların bayram öncesinde tamamlanacağını, vatandaşların bayram tatilinde yeni yolu kullanacakları yönünde yetkililerden bilgi aldığını da sözlerine ekledi.

Bilindiği gibi ödenek alamadığı için sahil yolunda çalışmaları durduran müteahhit firma yetkilileri, asfalt şantiyesini ve makinelerini başka bir bölgeye kaydırmıştı.

Başkan Yemenici?nin yerel medyaya yaptığı açıklamayı değerlendiren bölgede yaşayan halk, keşke başkanımız  verdiği sözü tutup yolu açtırsa da  onu Paşalardan Akçakoca?ya kadar sırtımızda taşırız. Ancak, yolda şu anda hiçbir çalışma yok. 500 metrelik sıcak asfaltın dışında yarım kalan 200 metrelik istinat duvarı işi de var. İnşallah 12 günde tamamlanır herkes rahat eder ? ifadelerini kullandılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.