ŞENGÜLOĞLU: DEVLETİMİZE GÜVENİYORUZ

ŞENGÜLOĞLU: DEVLETİMİZE GÜVENİYORUZ

Beyaz Eşya sektöründe faaliyet gösteren Emrullah Şengüloğlu, piyasadaki dalgalanmalar sebebiyle sektörün durgunlaştığını, düğün sezonu olmasına rağmen satışların düşük olduğunu söyleyerek dolar ve fındık fiyatlarında ki belirsizliğin etkilediğini söyledi.

İç piyasa ve ihracatta baş gösteren sıkıntı nedeniyle  beyaz eşya sektörü önceki  yıllara göre durgunluk yaşıyor. Tıpkı kuyumcular gibi düğün sezonu olmasına rağmen piyasadaki belirsizlik hem satıcıları hem alıcıları etkiliyor.

Beyaz Eşya sektöründe faaliyet gösteren Emrullah Şengüloğlu piyasanın durumunu değerlendirirken, dolar ve fındık belirsizliğinin piyasayı etkilediğini söyledi, ancak devlete güvendiklerini ve bu durumun düzeleceğine inandığını ifade etti.

Şuan sektörde iş durgunluğunun devam ettiğini söyleyen Şengüloğlu ?Düzce bölgesinde fındık sezonu olmasının da etkisi var ve bunun yanında gelen zamlardan dolayı müşterilerimizden şikayetler var. Dolar kurundan dolayı ürünlerde aşırı bir zam var bu yüzden satışlarımız oldukça düşük. Ama devletimize güveniyoruz bu durum düzelecek şuan için bir ÖTV indirimi olması güzel olurdu. Beyaz eşya sektörü hızlı bir sektör ve düğün sezonundayız aslında şuan da düğün eşyası vermemiz gerekiyor ama satışlarımız düşük. Fındık fiyatlarında ki belirsizlikten dolayı vatandaşta mağdur durumda, bu da ister istemez bizim satışlarımıza da yansıyor.?dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.