OTOYOL İÇİN KOYULDU, MAHALLEYİ İKİYE BÖLDÜ

OTOYOL İÇİN KOYULDU, MAHALLEYİ İKİYE BÖLDÜ

Azmimilli mahallesinden geçen otoban bağlantı yolu mahalleyi ikiye böldü. Vatandaş ise tepkili. ?Berlin duvarı gibi mahalleyi ikiye böldüler? diyen vatandaşlar belediyeden ilgi beklerken yola üst ya da alt geçit yapılmaması halinde Azmimilli Yeni Camiye ulaşmak için büyük sıkıntı yaşayacaklarını dile getirdiler.

Azmimilli mahallesinden geçen otoban  bağlantı yolunun planlandığı gibi önümüzdeki 29 ekimde bitirilmesi amacıyla çalışmalar devam ediyor. Ancak bağlantı yolunun Azmimilli mahallesi kısmına çekilen duvar mahalleyi doğu ve batı Azmimilli olarak ikiye böldü.

Mahalle sakinleri duvara isyan ederken, ?Berlin duvarı gibi bizi böldüler? diyerek,  özellikle yaşlıların ibadet yapmak için gittikleri camiye ulaşmak için sıkıntı yaşayacağını söylediler

Azmimilli mahallesi sakini bir vatandaş, yazı tozdan kışın çamurdan camiye gitmeye çalışırken şimdi de konulan duvar yüzünden camiye ulaşmakta sıkıntı yaşayacaklarını, mahalleyi alt üst diye böldüklerini söylerken, ? biz de belediye yok, hakkımızı arayan kimse yok, Berlin duvarı oldu burası, Başkan keleş bize söz verdiydi, Küçüksu?ya cami yapılacak diye, park yaptılar, sonra şoförler cemiyetinin olduğu yeri dedi ama Keleş gitti, yenisiyle de hala görüşemedik tanışamadık. ? dedi.

Bir vatandaş ise, üst geçit yapılmayacağını söylerken, ? vatandaş nerden geçerse geçsin diyorlar, alt geçit var diyorlar o da yok,? derken oldukça tepkili olan bir başka vatandaş ise, ? Azmimilli Yeni Camiinin adını Beyköy Cami olarak değiştireceğiz, seçim zamanı söz veriyorlar ama şimdi gelen giden yok? şeklinde konuştu.

Vatandaşlar kendi aralarında yolda üst geçit, alt geçit ya da dalçık bir uygulama yapılıp yapılmayacağı konusunda tartışırken, ortak görüş üst geçit olması konusunda ortaya çıktı.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.