15 YILLIK BEKLENTİLERİ GERÇEKLEŞTİ

15 YILLIK BEKLENTİLERİ GERÇEKLEŞTİ

15 yıldan daha fazla süredir sıcak asfalta hasret olan köylüler, mahallelerine dökülen asfaltla adeta bayramı erken yaşadılar. Yapımı yılan hikayesine dönen Muncurlu Köyünün yoluna nihayet asfalt döküldü.

Daha önce defalarca ekrana getirdiğimiz Muncurlu Köyü?nde ki yol sorunu nihayete erdi. Yapılan girişimler sonrası Muncurlu Köyü?nün mahalleleri sıcak asfalt ile tanıştı. Yıllarca toz toprak içinde yaşayan köylüler, özel idare ekipleriyle beraber gece gündüz çalışarak yol yapımını bayrama bir hafta kala tamamladılar.

Dökülen asfaltla birlikte köy sakinleri artık çamaşırlarını asabilecek, çocuklar ise sokakta rahatça oynayabilecek. Bayramı erken yaşayan köylüler sonunda asfalta kavuştukları için yetkililere teşekkür ettiler.

Muncurlu sakinlerinden Sami Şevkar ? Evvela alt yapı ile kanalizasyonu istiyorduk, doğalgaz, yok bunlar, sağolsunlar şimdi asfalt yapıldı.Tozdan bahçede oturamıyorduk. İçimizde büyük bir sevinç var, devletimiz sağ olsun. çok memnun olduk, yuttuğumuz tozun haddi hesabı yoktu. Çocuklar rahatça bisikletlerine biniyor, artık yoldan geçen arabalar yüzünden etraf toz toprak içinde kalmıyor? derken,

Bir diğer köy sakini ise Kurban Bayramı gelmeden bayram yaptıklarını ifade ederek; ?Emeği geçenlere teşekkürler. Bayram gelmeden bayram yaptık. Keşke bir fotoğraf olsaydı da görseydiniz eski halini, çamaşır asmak, oturmak hiç birini yapamıyorduk. Artık değerlendireceğiz her şeyi.? Şeklinde konuştu.

Muncurlu Köyü Muhtarı İrfan Yesirci ise , çok uzun zamandır sıcak asfaltı beklediklerini ve beklediklerine değdiğini söyleyerek; ?Sonunda siyasetçilerimiz verdikleri sözleri tuttular. Geç de olsa asfaltımıza kavuştuk. İleride yapacak daha çok işimiz var ama bu önemli bir adımdı.Köyümüzün merkeze yakınlığı ve içinde bulunan hastane sebebiyle daha erken olmalıydı ama yine de çok güzel oldu. Katkısı ve emeği olan İl Başkanı Hikmet Keskin ve özel idare yetkililerine teşekkür ederiz.? Dedi ve taş ocağı araçlarından da köyün kurtarılacağını dile getirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.