MÜSİAD?DAN DESTEK MESAJI

MÜSİAD?DAN DESTEK MESAJI

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, milli ekonomiyi hedef alan tüm saldırılara karşı MÜSİAD olarak üzerlerine düşen her ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Vefa Pehlivan, Türkiye?nin ekonomik savaşı kaybetmeyeceğini söyleyerek, dik ve kararlı duruştan ödün verilmeyeceğini vurguladı. Pehlivan, bu mücadelede devletin yanında olduklarını bildirdi.

Pehlivan, ?MÜSİAD olarak son dönemde ülkemizin maruz kaldığı, hiçbir ekonomik kaide ile açıklanmayan etik dışı siyasi oyunları en ağır şekilde kınıyoruz. Çıktığımız uzun yolda, milli ekonomi modelimizi hedef alan tüm saldırılara karşı, sonucu ne olursa olsun Devlet Başkanımızın ve ekonomi yönetimimizin sonuna kadar arkasında olduğumuzu beyan ederiz. Bu ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz.. Zor zamanlarda kenetlenmeyi bilen halkımız, alt edilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterecektir. Bu hususta devletimize ve halkımıza güvenimiz tamdır. Türkiye?nin en geniş tabanlı sermaye kuruluşu olarak MÜSİAD, bu mücadelede üzerine düşen her ne varsa yapmaya hazırdır. Cenab-ı Allah doğruların yanındadır? ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.