ÖRNEK OLMALARI GEREKİRKEN...

ÖRNEK OLMALARI GEREKİRKEN...

Geçtiğimiz günlerde Akçakoca Melenağzı yolunu incelemeye giden siyasilerin yaptığı pes dedirtti. Her yıl özellikle yaz sezonunda açıklanan pat pat ile yolculuk yapma yasağına uymayan siyasilerin, yoldaki incelemelerinin ardından pat pata doluşarak Akçakoca?nın yolunu tutmasına vatandaşlar halk dilindeki bir sözle atıfta bulundular, . ? İmam böyle yaparsa cemaat ne yapmaz?

Her yıl özellikle fındık sezonunda fındık işçilerinin ve tarla sahiplerinin pat pat denilen tarım aracını ulaşım için kullandığı biliniyor. Ancak sezonun başlaması ile birlikte bu araçların karıştığı kazalar artıyor, bazen ölüme varan sonuçlar yaşanıyor.

İşte bu nedenle her yaz sezonunda Valilik ve güvenlik güçleri pat pat ile nakil ve ulaşım yapılmasının yasak olduğunu bildiren açıklamalar yapıyor.Yasağa uyanlar uyuyor uymayanlar ise bazen kötü sonuçlarla karşı karşıya kalıyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görüntüyle , vatandaşa yapılan onca uyarıya ve verilen cezalara rağmen pat pata çok sayıda insanın binmesi hatta bunların üst düzey siyasiler olması ağızları açık bıraktı.

Yılladır yılan hikayesine dönen ve son olarak ödenek sıkıntısı nedeniyle müteahhit firmanın iş bıraktığı Akçakoca Melenağzı yolunda inceleme yapan Ak parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici,  Ak parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça ve teşkilat üyeleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin inceleme sonrası yaptığı açıklamada, yoldaki sorunun çözüldüğünü ve  pazartesi günü ( dün) açılacağını söyledi.

Açıklamaların ardından Keskin ve beraberindekiler hiç beklenmedik bir şey yaptılar, araçları yerine bir pat pata doluşarak Akçakoca?nın yolunu tuttular.

Üst düzey siyasi ve idarecilerin, sürekli yapılan yayınlarda yasak olduğu uyarısında bulunulmasına rağmen pat pata binerek yolculuk etmesi, vatandaşların, ? onlara yasak işlemiyor galiba? şeklinde yorumda bulunmasına yol açtı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.