GAZİLER DE DEVLETİN YANINDA

GAZİLER DE DEVLETİN YANINDA

Düzce Harp Malülü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanı  Malul Gazi Albay Ayhan Metin yazılı bir açıklama yaparak, Son dönemde sömürgeye alışmış kapitalizmin ; coğrafyamızda ki çıkar hesapları,şımarık tavırları ile Devletin yürütmekte olduğu Yerli ve Milli anlayışından rahatsız olması sebebiyle, döviz kurları üzerinden hiçbir gerçekle örtüşmeyen son derece ahlaksız saldırılara maruz bıraktığını kaydetti.

Ülkemize, 40 yıldır teröre verdikleri destekle , ihanetlerle, darbe girişimleriyle, vesayetlerle diz çöktürmeye çalışanların şimdi de döviz kurları ile, ambargolarla ekonomik saldırılarına devam ettiklerini belirten Metin,  Türkiye Harp Malulü Gaziler,Şehit Dul ve Yetimler Derneği olarak tüm bu saldırılara karşı, bugüne kadar olduğu gibi şimdi de sonuna kadar devletin yanında olduklarını bildirdi.

Metin, ?Gün ülkemizin ve milletimizin bekası için daha fazla sorumluluk alarak, her zamankinden daha sağlam bir şekilde kenetlenme günüdür.  Şehit ailelerimiz,Gazilerimiz olarak üzerimize düşen maddi manevi her göreve hazırız. Milletimizle de topyekun kararlı bir duruş göstererek vereceğimiz mücadeleden zaferle çıkacağımızdan hiç şüphe etmiyor, güzel günlerin yine ülkemizin ufkundan doğacağına inanıyoruz.? Dedi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.