YILMAZ'A GÖNDERMEDE BULUNDU

YILMAZ'A GÖNDERMEDE BULUNDU

Aylardır kapalı olan Gölyaka bağlantı yolunda açıklama yapan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz?a atıfta bulunur şekilde bir açıklama yapan Keskin, ? konunun içeriğini bilmeden böyle bir açıklama yapmak doğru değil? dedi.

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, ?bazı siyasiler konunun içeriğini bilmeden Gölyaka bağlantı yolu ile ilgili açıklama yapıyor? dedi, otoban girişinin ne zaman açılacağının müjdesini bayram sonrası vereceğini bildirdi.

Keskin, ? Konuyla alakalı ilgilendikleri için teşekkür ediyorum. Ama konunun içeriğini bilmeden böyle bir açıklama yapmanın da çok hoş olmadığını düşünüyorum.? Derken ?Gümüşova?daki? dediği bağlantı yolu yerini toplantıya katılanların ? Gölyaka? uyarısıyla düzelterek sözlerine devam etti.

Otoban çıkışındaki çalışmaların devam ettiğini söyleyen Keskin, ? Dün itibariyle Karayolları Genel Müdür Yardımcımızla görüştük. Bayram sonrası ne gün açılacağı konusunda da bilgi vereceğim. Kaynaşlı gişeleri ile alakalı da, yarın itibariyle çalışma başlatılacak. Orada bayramla alakalı geçiş düzenlemesi yapılacak. Hem müteahhitle bölge müdür görüşme yaptı, trafiği rahatlama ile ilgili çalışmamız bayama kadar devam edecek. Gölyaka girişinin de bitirilmesi için tasarrufumuzu kullanacağız.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.