VATANDAŞ ÇİLEDEN ÇIKIYOR

VATANDAŞ ÇİLEDEN ÇIKIYOR

Düzce?nin trafiği artık hem duyarlı sürüleri hem de yayaları çileden çıkartıyor. Şehir merkezindeki keşmekeşin önüne geçilemezken, İstanbul caddesinin girişinin park alanı gibi kullanılması vatandaşa, ? açın yolu siz de rahat edin biz de? dedirtirken, belediye yanındaki Necip Güney sokakta yasak levhasına rağmen çift sıraya varan parklanmalar da isyan ettirdi.

 

 

İstanbul caddesinde dolaşan haber ekibimiz vatandaşların isyanı ile karşılaştı. Bir çok vatandaş ekibimizden, trafiğe kapalı caddeye giriş çıkışları, kapalı olan girişi araçların park alanı gibi kullanmamasını ve belediye yanındaki caddeye yasak olmasına rağmen çift sıra parklanmalar yapılmasının ortaya çıkardığı keşmekeşi görüntülemesini istediler.

? Allah aşkına şu rezilliği çek? diyen vatandaşlar, İstanbul caddesi girişinde dubaların önüne park eden uyanık sürücülere isyan ederken, çöp kamyonlarının bu araçlar yüzünden dönemediğini, ambulans ya da itfaiyeye ihtiyaç olduğunda neler olabileceğini düşünemediklerini dile getirdiler.

Şehir merkezindeki trafik çilesi sadece İstanbul caddesi ile bitmiyor. Belediye yanındaki Necip Güney sokakta, tek yön olmasına ve girişinde parklanma yasak levhası bulunmasına rağmen yine uyanık sürücüler yüzünden trafik içinden çıkılmaz hal alıyor.

Yasağa rağmen tek ırayı geçin çift sıra parklanmalar dahi yapılırken, bu yoldaki kaosu da görüntülememizi ve gündeme getirmemizi isteyen vatandaşlar, tek çarenin artık uyarı yapılmadan bu araçları çekiciyle kaldırmak olduğunu savundular.

Sokağın girişindeki yasak levhasına rağmen boydan boya park yapan araçların yanına bir de ikinci sıra parklar yapılması, özellikle belediye otobüslerinin zaten çok dar olan caddeye girerken manevra yapmalarını da zorlaştırıyor. Şehir merkezindeki bu keşmekeşe hem duyarlı sürürcüler hem de vatandaşlar büyük tepki göstererek bir an önce gerekli düzenlemelerin yapılmasını ya da caydırıcı cezalar getirilmesini istiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.