MAVİ AĞAÇ?TAN YENİ PROJE

MAVİ AĞAÇ?TAN YENİ PROJE

Sosyal Sorumluluk projeleri ile adından söz ettiren Mavi Ağaç Derneği, yeni bir proje ile çevre bilinci oluşturmaya devam ediyor. Yapılan yeni çalışma kapsamında, kent merkezinde bulunan 6 farklı noktaya ,  ?çevreyi temiz tut, geleceğimizi kirletme? gibi sloganlar yazan tabelalar  yerleştirildi

Mavi Ağaç Derneği, çevre bilinci oluşturma konusundaki  çalışmalara devam ediyor. Temizlik Haritası projesinin ardından,  sorunun çözümüne yönelik olarak hazırlanan  raporda dernek olarak üstlenilen faaliyetler tanımlamıştı.. Konunun eğitim ve bilinçlendirme  ayağını oluşturan çeşitli  tiyatro  etkinlikleri  ve resim yarışmaları düzenlenerek ,  insanların  farkındalık düzeyini arttırmayı  amaçlayan sosyal deneyler gerçekleştirildi.

Yapılan yeni çalışma kapsamında  kent merkezinde bulunan 6 farklı noktaya   temel  sloganların bulunduğu, dernek tarafından hazırlanmış olan  tabelaları  yerleştirildi.  Anıt Park?taki  çocuk oyun alanı çevresinde  bulunan  yeşil alana ilk tabela  yerleştirilirken,  çalışmalara başlandı..  

Mavi Ağaç Derneği Başkanı Celal Kasapoğlu, çalışmalarında  insanların daha akılda kalıcı bir söylemle ve görselle konuya sahip çıkmasını hedeflediklerini bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.