SIFIRDAN BAŞLAYIP ÖĞRENİYORLAR

SIFIRDAN BAŞLAYIP ÖĞRENİYORLAR

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan bilgisayar kursuna katılanlar sıfırdan eğitime başlayarak bir çok program öğreniyorlar, bilgisayar kullanımında daha donanımlı hale geliyorlar.

 

 

Bilgi, teknoloji ve iletişimi iyi kullanmak isteyen gençlerin tercih etti Halk Eğitim Merkezi yaz kurslarında, bilgisayar kursuna giden kursiyerler A?dan Z?ye bilgisayar kullanmayı öğreniyorlar.

Bilgisayarın her iş kolunda gerekli olduğunun bilincinde olan özellikle öğrenciler yaz tatilini halk eğitim merkezinin kursuna katılarak değerlendiriyorlar.

Halk Eğitim Merkezi Bilgisayar öğretmeni, 163 saat süreyle kurs verdiklerini söylerken, 6,5 hafta boyunca kursiyerlerin, bilgisayar kullanımı ile ilgili tüm bilgileri öğrendiklerini belirtti.

Kurs öğretmeni, ? Donanım, yazılım, kurulum bilgileri, Word, Excel öğreniyorlar, internetle ilgili bilgiler. Eylül?ün ikinci haftası kursumuz bitecek. Yazın öğrencilerimiz tatilde olduğu için üniversite öğrencilerimiz var. Kış döneminde de yine Eylül ayından sonra kurslara devam ediyoruz. Kurslara sıfırdan başlayıp yazılıma kadar öğreterek tamamlıyoruz.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.