AKÇAKOCA?DA BASINLA BULUŞTU

AKÇAKOCA?DA BASINLA BULUŞTU

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Akçakoca?da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Vali Dağlı, vatandaşların huzur ve güven içinde bayramlarını geçirmeleri için bütün hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

 

 

 Belediye iktisadi işletmesi tarafından çalıştırılan Akçakoca Kahvecisinde Akçakoca ve Düzce  basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Zülkif Dağlı?yla birlikte buluşmaya, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant  da katıldı.

Valilik olarak yapılan yatırımları  anlatan Vali Dağlı, 35 kilometrelik sahil şeridinde bulunan plajlar hakkında bilgi verdi. Plajlarda 13 cankurtaranın görev yaptığını söyleyen Dağlı, 5 adet jet ski ve 1 adet Zodyak bot ile boğulma olaylarına müdahale edildiğini belirtti.

15 Ağustos 2018 tarihi itibarı ile 256 boğulma olayına müdahale edildiğini söyleyen Vali Dağlı, Bu yaz sezonunda ölümlü boğulma vakasının olmamasının sevindirici olduğunu belirtti.

Açıklamasının sonunda vatandaşların Kurban Bayramını huzur içinde geçirmeleri için başta güvenlik, trafik, sağlık ve gıda kontrol hizmetleri olmak üzere gerekli her türlü tedbir alınmıştır diyen Dağlı, ?Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için araç kullanacak vatandaşlarımızın sevgi, saygı ve hoşgörüyü özellikle trafikte de arttırmalarını hatırlatmak istiyorum? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.