TERMİNALDE HAREKETLİLİK BAŞLADI

TERMİNALDE HAREKETLİLİK BAŞLADI

Düzce şehirler arası otobüs terminalinde Kurban  Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk başladı. Ancak tatilin uzun olması dolayısıyla yoğunluğun günlere yayıldığını söyleyen otobüs işletmeleri çalışanları, özellikle arife günü için hareketliliğin daha da artmasını beklediklerini söylediler.

 

 

21 Haziran Salı günü idrak edilecek olan Kurban Bayramı tatili bugün başlıyor. Bayramı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar erkenden otobüs terminaline akın ederken, bavulunu kapan her yaştan insan bayram tatili hareketliliğine yol açtı. Vatandaşların kimisi yolcusunu beklerken kimisi de bayramı geçirmek üzere ya memleketlerine ya da tatil beldelerine doğru yola çıktılar.

Bayram yaklaştıkça yoğunluğun arttığını belirten otobüs firması çalışanları, daha çok hafta sonu ve arife günü için bilet satışı yaptıklarını kaydettiler.

Bir otobüs firması çalışanı Oğuz Karslığlu, bu akşam için biraz hareketliliğin başladığını söylerken, yarın ve arife günü ise yoğunluk olacağını belirtti. Kurban bayramı tatilinin daha uzun olması nedeniyle Ramazan Bayramına göre yoğunluğun daha az olduğunu söylerken, bayram sonu yoğunluğunun da beklenmediğini dile getirdi. Karslıoğlu, kısa mesafeler için ek seferler açılacağını söylerken, özellikle İstanbul ve Ankara için yoğun talep olduğunu ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.