AYDINPINAR ŞELALESİ HİZMETE AÇILDI

AYDINPINAR ŞELALESİ HİZMETE AÇILDI

Düzce Belediyesi?nin işleteceği Aydınpınar şelalesi bayram öncesi Düzcelilerin hizmetine açıldı.  Protokol üyeleri doğa yürüyüşü yaptı, muhteşem manzarada bol bol fotoğraf çektirdi, doğanın verdiği yorgunluk mangal keyfi ile giderildi.

 

 

Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar, bugün Aydınpınar Şelalesinin açılışına katıldılar.

Kısa bir doğa yürüyüşü ile şelalenin ve doğal güzelliğin keyfini çıkartan protokol üyeleri bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Belediye Başkanı Dursun Ay, bayram öncesi şelaleyi Düzcelilerin hizmetine açmak istediklerini söylerken, bayramda şehir dışına çıkamayan vatandaşları piknik yapmak ve serinlemek için şelaleye davet etti.

Vali Zülkif Dağlı ise, Düzce?nin şelaleler kenti olduğunu söyledi, Adınpınar şelalelerinin de artık bilinir hale geleceğini belirtti. Vali Dağlı, ? Düzce?de yüzde yüz doğadasın? diyerek, başka illerden de gelecek konukları beklediklerini ifade etti.

Şelale gezisinin ardından mangal yakıldı ve mangalın başına Vali Dalı ile Başkan Ay geçti. Yapılan mangalda pişen etler hep birlikte afiyetle yenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.