JANDARMA BAYRAM TRAFİĞİNDE KUŞ UÇURTMADI

JANDARMA BAYRAM TRAFİĞİNDE KUŞ UÇURTMADI

Kurban Bayramı için yola çıkanların güvenliği ve daha huzurlu bir bayram için Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Avrupa ile Anadolu?yu birbirine bağlayan en önemli karayolu geçişi olan D-100 Karayolu Düzce kesiminde gece uygulaması yaptı. Droneların kullanıldığı uygulamada ayrıca bomba köpeği ve tütün tespit köpekleri de kullanıldı.

 

 

Avrupa ile Anadolu arasındaki en önemli karayolu geçişi olan ve yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte trafiğin arttığı D-100 Karayolu Düzce kesiminde Düzce İl Jandarma Komutanlığı?na bağlı ekipler araçlar ve otobüsler üzerinde gece uygulaması yaptı. Özellikle aranan şahısları tespit etmek için çalışma yapan ekipler, otobüslerin bagajlarında ve araçlarda da arama yaptı. İl Jandarma Alay Komutanlığına bağlı ilçe ve belde jandarma komutanlıklarının ekiplerinin de destek verdiği uygulamada şahısların GBT sorguları yapılarak aranıp aranmadıklarına bakıldı. Ayrıca araç ve otobüslerin bagajlarında taşıdıkları yükler kontrol edildi.

 

DRONE İLE YOL VE ARAÇ KONTROLÜ

Kurban Bayramında toplumun huzurunu bozma girişimlerine karşı yapılan uygulamada drone ile karayolu üzerindeki olumsuzlukları da belirlemeye çalışan jandarma ekipleri, ayrıca uygulama noktasına gelen araçları da yine drone ile takibini de yaptı.

 

BOMBA ARAMA VE TÜTÜN TESPİT KÖPEKLERİNDEN EKİPLERE DESTEK

Kurban bayramı için memleketlerine giden vatandaşları taşıyan otobüslerin yoğun şekilde arandığı uygulamada İl Jandarma Alay Komutanlığı?nda görev yapan Bomba arama köpeği Nano ile Tütün Tespit köpeği Majör?de ekiplere destek verdi. Otobüslerin bagaj kısmını didik didik arayan Nano ve Majör, ekiplere nefes aldırdı.

Yetkililer; Kurban bayramında ülkemizde herhangi olumsuz bir durum yaşanmaması için artan bayram trafiğinde şahıslar ve araçlar üzerinde uygulama yapıldığını belirterek, Kurban Bayramının huzur içersinde ve insanların sevdikleriyle birlikte geçirmesi için çalışmalarının bayram süresince de 24 esasıyla devam edeceğini belirttiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.