ESKİ VEKİLLERDEN BİRLİK MESAJLARI

ESKİ VEKİLLERDEN BİRLİK MESAJLARI

Ak Parti İl Teşkilatının bayramlaşma törenine katılan eski vekiller birlik beraberlik mesajları verdi. Metin Kaşıkoğlu, Celal Erbay ve Fevai Arslan, yerel seçimler öncesinde  birlik beraberliğin devam etmesi temennisinde bulunurken, Erbay, kaybedilen 1 milletvekilliğinin yeniden kazanılması için teşkilattan söz aldı.

 

 

Bugün düzenlenen Ak Parti İl Teşkilatı bayramlaşma törenine eski vekiller de katıldı. Eski milletvekilleri de törende birer konuşma yaptılar,

23 dönem Düzce Milletvekili Celal Erbay  kürsüye çıkar çıkmaz, coşkulu bir konuşmayla salondaki uğultuyu kesmek istediğini söyledi, ? Ak Partili Düzce?nin yiğitleri birbirini kucaklamak için toplanmışlar? sözleriyle konuşmasına başladı.

 

KAYBETTİĞİMİZ 1?İ GERİ ALALIM

Erbay, ? Sizi selamlıyorum yiğitler topluluğu, var olun, bir olun beraber olun, her gününüz bayram olsun. Artık biz birbirimizle olan beşeri yarışımızı sona erdireceğiz. Birbirimizi yol arkadaşı belleyeceğiz. Yol arkadaşlığına devam edeceğiz ki kaybettiğimiz 1?i geri alalım.? Dedi.

 

BUGÜN GERÇEKTEN BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

Erbay?ın hararetli konuşmasının ardından 22 ve 23 . dönem Düzce Milletvekili ve eski İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu kürsüye çıktı. Kaşıkoğlu, zaman zaman görüş ayrılıklarına düşülse de ortak noktanın Ak Parti davası ve değerleri olduğunu vurguladı.

Kaşıkoğlu, ? Yaklaşık 17 yıldır birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımız var içimizde. Bu çocuğu hep birlikte büyüttük, hep birlikte bayrağı göndere çektik. O bayrağın gökyüzünde özgürce dalgalanabilmesi yine bizlerin birliği ve beraberliğine bağlı. Zaman içinde belki ayrı düştüğümüz, farklı düşündüğümüz değerlerimiz olabilir ama en önemli ortak noktamız, Ak Parti dava hareketidir ve değerleridir. Bugün gerçekten birliğe beraberliğe ihtiyacımız var. Bugün gerçekten Recep Tayyip Erdoğan?a dava arkadaşlığını hissettirmeye ihtiyacımız var.? Şeklinde konuştu.

 

BİRLİK İÇİNDE NİCE BAYRAMLAR DİLEDİ.

Daha sonra kürsüye çıkan eski Milletvekili Fevai Arslan da kürsüye çıkmadan kısa konuşacağına söz verdiğini söyleyerek konuşmasına başladı, birlik beraberlik içinde nice bayramlara ulaşma temennisinde bulundu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.