DÜZCESPOR TARAFTARINA ÇAĞRI

DÜZCESPOR TARAFTARINA ÇAĞRI

Düzcespor Store Avni Akyol Parkının karşısı Ziraat Bankası arkasında açıldı. Hafta sonu oynanacak olan sezonun ilk maçı öncesi taraftarın  yoğun ilgisini bekleyen store da fiyatların oldukça uygun olduğu belirtiliyor.

 

 

Bunun bir sevda olduğunu belirten Hasan Kaya, fiyatların tüm taraftarın alabileceği düzeyde tutulduğunu ifade ediyor.

Mağaza da atkılar 20 TL, formalar 50 TL, telefon kılıfları 20 TL, şortlar 40 TL, çoraplar 20 TL, kupa bardaklar 30 TL, plaketler 100 TL.

Daha açılmanda haberlere konu olan Store?un tabelasının ise en yakın zaman da değişeceğini ifade eden mağaza çalışanı, işlemi hızlandırmaya çalıştıklarını ifade etti.

Düzcespor kombine fiyatları ise ; Maraton fiyatı 100 tl, Kapalı B ve A 200 tl. Geçen sezon Maraton 150 Tl Kapalı A ve Kapalı B 250 Tl idi.

Hasan Kaya ,

Yeni sezon öncesinde Düzcespor ile alakalı en çok konuşulan konular sezon açılışı ve store konusu.Yıllardır neden Düzce?de Düzcespor Store yok diye hep sorulurdu.En sonunda Düzce Merkez de herkesin kolaylıkla ulaşacağı bir mevkide Ziraat bank arkası, Valilik önü, Anıt Park karşısında açıldı.

Düzcespor Store tabelası ile ilgili de çok konuşuldu. Birleşik yazılması gerekiyor, Düzcespor?unki ayrı yazıldığı için çok eleştirildi ama reklamın iyisi kötüsü olmaz. En kısa zamanda bu tabelanın değişmesi en büyük temennimiz.

Storenin açılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı Dursun Ay ve Kulüp Başkanı Özgür Sağlam ile birlikte kimin emeği var ise teşekkür ederiz.Yıllardır hepimiz özlemini çektik. Sonunda Düzcespor Store?a kavuştuk.Avni Akyol parkı Karşısı Ziraat Bankası arkasında Düzcespor Store hazır.Hafta sonu Düzcespor sezonun ilk maçını oynayacak. O maç öncesinde taraftarın ilgisi bekleniyor.Bu gönül işi, sevda işi olduğu için fiyatları oldukça düşük tuttuk."dedi

Mağaza Çalışanı,

?Vatandaşlar daha kapıdan girdikleri anda sonunda açıldı diyorlar.Şuan da çok talep var.Başarılı bir şekil de gideceğini umuyorum.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.