CHP’DE BAYRAMLAŞMA

 CHP’DE BAYRAMLAŞMA

 Ramazan Bayramı nedeni ile parti il binasında bayramın ikinci günü düzenlenen bayramlaşma törenine İl Başkanı Basri Karslıoğlu, Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin şahin, Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın yanı sıra ilçe başkanları, ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

Bayramlaşma programı öncesinde konuşan il başkanı Basri Karslıoğlu yaptığı açıklamada fazla siyasete girmek istemediğini bu nedenle de bayramlaşma programına katılan herkesin bayramını kutladığını belirtti.
Programa katılan Bolu Milletvekili ve Düzce Milletvekili Tanju Özcan ise Bolu'da acı bir olay yaşadıklarını ve bu nedenden dolayı Bolu'da bayramlaşma yapmadıklarını belirtti.
Özcan, " Bugün bayramın ikinci günü 30 günlük bir ramazanın ardından buralara kadar geldik. Bayramımız çok güzel geçmesi gerekirdi. Fakat Bolu'da acı bir olay yaşadık. Ailesine yardım eden her gün cebine sigara parası bırakan bir igm üyemiz Sebahattin Öztürk abimizi hunharca katlettiler. İki gün önce cenazesindeydik. Parti mensubu arkadaşlarımız ile görüştük ve bu bayram bayramlaşma yapmamaya karar verdik. Bu nedenle bolu chp tarihinde belki ilk defa bayramlaşma yapmadı. Fakat ben Düzce sorumlusu bir milletvekili olarak burada düzenlenen bayramlaşma törenine katılmayı kendime sorumluluk olarak gördüm. Bu nedenle burada ki toplantıya katıldım" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.