AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA

 Programda konuşan Milletvekili İbrahim Korkmaz Arakan vurgusu yaparken Fevai Arslan ise gündeme ilişkin konuştu. Milletvekili Osman Çakır da konuşmasında "Taşra siyasetinin basit oyunları ile boğulmayacağız" dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, eski milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Program öncesinde yapılan bayramlaşmanın ardından konuşmalara geçildi.
AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu,komşu ülkelerde yaşanan olayların kendilerini üzdüğünü ve bu gibi olayların yaşanmaması için ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını ifade etti. Komşu ülkelerde yaşanan olaylar bizi üzüyor. Orta Asya'da, Afrika'da yaşanan olaylar çok acı. Afrika'da yaşanan olaylarla ilgili bir çalışmamız olacak. Önümüzdeki günlerde orada bir sondaj çalışması yapacağız. Onların elinden tutmamız gerekiyor. Ayağımın tozu ile geldim ve bugün sizleri yalnız bırakmadım." DEDİ.
Kaşıkoğlu'nun ardından konuşan Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Arakan'da yaşanan açlık felaketine dikkat çekti. Korkmaz, "Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir" dedi. Korkmaz, "Afrika, Balkanlar buralar bizim komşumuz. Bazıları diyor ki, ne işiniz var Afrika'da. Bir zamanlar Myanmar'da bize bağlıydı. Hem de % 100 gönülden bağlıydı. Bizim imrendiğimiz Avrupa ve onun gayrimeşru çocuğu Amerika bir zamanlar bize imreniyordu. Biz güneşimizi ceketimizin astarında kaybetmiş marka Müslümanlar olunca biz onlara imrenir olduk" şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşan Milletvekili Osman Çakır, taşra siyasetinde basit oyunlarla boğulmayacaklarını ifade eden arslan "Bizim kişisel hırslara kapılmak gibi bir lüksümüz yok. Biz anayasayı sivil anayasa yapmak zorundayız. Biz bu ülkeyi daha fazla ileriye taşımak zorundayız. Biz taşra siyasetinin basit oyunları ile boğulmayacağız." Dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.