AİLE BAKANLIĞA ŞİKAYET ETMİŞTİ

AİLE BAKANLIĞA ŞİKAYET ETMİŞTİ

Yaklaşık 2 ay önce Atatürk Devlet hastanesinde doğum yapan ennenin, doğum sırasında sinirleri zedelenen ve sağ kolu sakat kalan bebeğini geçtiğimiz günlerde gündeme getirmiştik. Gürhayta çiftinin bakanlığa şikayetinin ardından bebeğin sakat kalmasında doktor ihmali olup olmadığının tespiti için soruşturma başlatıldı.

 

 

Keziban Gürhayta adlı annenin, Atatürk Devlet Hastanesi?nde yaptığı doğum sırasında tek kolu sakatlanan bebeği Gülheser?i geçtiğimiz günlerde gündeme getirmiştik.

Gürhayta ailesi bebeğin kolu için 2 aydır sürekli farklı hastanelerde çare ararken,  sezeryan ile doğum yapmak istediğini söylemesine rağmen  doktor ve ebenin normal doğumda ısrar etmesi sonucu bebeğinin bu duruma geldiğini iddia eden anne Keziban Gürhayta , sinirlerinde hasar olduğu için kolunda problem yaşandığını ancak hiçbir doktorun açıklayıcı bilgi vermediğini dile getirmişti.

Anne Gürhayta, bebeğinin kolunun sakat kalmasına neden olan doktoru sağlık Bakanlığına  şikayet ederken, şikayetin ardından İl Sağlık Müdürlüğünün doğumu yaptıran doktor hakkında soruşturma açtığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında bebeğin kolunun sakat kalmasında doktor ihmali olup olmadığının araştırılacağı bildirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.