MHP DÜZCE İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

 MHP DÜZCE İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

 Düzenlenen bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Abdullah Danışmaz, Valiliği savcılığa vermekten utandığını söyledi. 

30 Mayıs'ta Düzce Belediyesinden bilgi edinme yasası çerçevesinde 17 soru soran ve halen cevabını alamayan MHP il başkanı Abdullah Danışmaz yaptığı açıklamada bir anda gündem oluşturmuştu. Fakat Düzce Belediyesi konuya herhangi bir cevap vermeyince Abdullah Danışmaz konuyu tekrar merak etmiş ve suç işlendiğini düşünerek 6 ağustos da Düzce Valiliğine tekrar dilekçe ile başvuru yapmıştı. Bugün ellerine ulaşan belge ile bilgi edinme yasası kapsamında Düzce Belediyesi ve YEY-PAŞ'a belgelerin yeni ulaştığı belirtilmesini gördüklerini belirten Danışmaz, Düzce Valiliğinin suç işlediğini Fakat kendisinin de bir Düzceli olduğunu bu nedenden dolayı Valiliği savcılığa vermekten utandığını belirtti.
Danışmaz, " Arkadaşlar öncelikle tüm partililerimizin ve tüm insanlığımızın bayramı mübarek olsun. Partimiz içinde ve dışında bulunan herkese katılan katılamayan herkesin bayramı hayırlı olsun. Bugün kamuoyuna önemli açıklamalarda bulunacağım. 30 Mayısta basın mensuplarına yaptığım açıklamada Düzce Belediyesi'ne bilgi edinme yasası çerçevesinde 17 adet soru sormuştum. Fakat bu sorulara aylar geçmesine rağmen hala yanıt alamadık. Şu anda yaptıkları suçtur. Biz valiliğe dilekçemizi vermiştik. Onlara sorduk akıbeti nedir bize bir cevap gelmedi diyerek. 6 Ağustos'ta valiliğe bu soruyu sorduk ve cevap bayram olması nedeni ile bugün gördük. Gerçekten verilen cevapta Düzce Belediyesi ne belgeleri yeni ulaştırdıklarını ve soruların verildiğini belirttiler. Biz bu durumda bir seç işlendiğini görmüş olduk. Ayrıca Valiliğe 30 Mayısta verdiğimiz şey neden ağustos ayına kadar sarkıtıldı. Valilik bu görevi neden yapmadı. Neden çalışmalara başlanmadı. Neden hareketlilik getirilmedi. Anlamış değilim. Bu konu ile ilgili olarak valilik bir suç işlemiştir. Fakat valiliği savcılığa şikayet etmeyeceğim. Utanıyorum. Bende bir Düzceliyim ve bu sorununun çözeleceğine inanıyorum. Tekrar tüm katılımcılarımızın ve partililerin bayramını kutluyorum" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.