SÜPER AMATÖRDE KURALAR ÇEKİLDİ

SÜPER AMATÖRDE KURALAR ÇEKİLDİ

Düzce Süper Amatör Ligi  2018-2019 futbol sezonu kuraları çekildi. ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık yeni sezonda tüm takımlara başarılar dilerken, sahadaki rekabet sırasında kavgasız ve sorunsuz bir sezon geçmesini temenni etti.

Dün akşam  ASKF binasında yapılan kura çekimine, Düzce ASKF genel başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Gökhan Karadağ, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilci Yardımcısı Bora Bilal Baykurt, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Düzce başkanı Zepş Murat Şhabe, İl Hakem Kurulu yönetim kurulu üyesi Levent Görün ve süper amatörde mücadele edecek takımların yöneticilerinin katıldı .

ASKF genel başkanı Erdoğan Bıyık, kavgasız ve sorunsuz bir sezon temenni ederken, amatör kulüplere yapılan yardımlardan söz etti, ayıca, ASKF olarak başlattıkları bağımlılıkla mücadele projesini anlattı.

Bıyık, ? Bu projede yaklaşık 65 kulübümüzle proje yazıldı, açıklaması yapıldı, tüm kulüplerimizden destek istiyoruz. Biz, Valiliğin başlattığı projeye Bağımlılığa el ver sloganıyla destek olmak istiyoruz. Bütün kulüplerimizi yerlerinde ziyaret edip, o yörede bağımlılıkla alakalı neler yapabiliriz bunları konuşacağız. Özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi her türlü bağımlılıktan nasıl kopartabiliriz, nasıl spora entegre edebiliriz bunların çözümünü hep birlikte bulacağız. Sporu birinci kaleme nasıl alabiliriz.? Dedi.

Toplantıda,  Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Düzce başkanı Zepş Murat Şhabe, kulüp yöneticilerini, mutlaka bir ve ya iki antrenörle anlaşmaları gerektiği konusunda uyarırken, İl Hakem Kurulu yönetim kurulu üyesi Levent Görün de, hakemler açısından maçların sadece Pazar günleri değil farklı günlere yayılarak oynanmasının daha kolaylık sağlayacağını belirtti.

Normal hayatta arkadaşken sahada yaşanan rekabet sırasında bazı durumlarda insanlığı kaybeder duruma gelindiğini söyleyen ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık,

Bıyık, ? İki arkadaş çay içiyoruz, sohbet ediyoruz, yemek yiyoruz, sahaya çıkıyoruz rakip oluyoruz, rakip olunca herhangi bir hatadan birbirimize girmemeliyiz. Türkiye anlamında baktığımız zaman biz çok iyiyiz. Hepinizden Allah razı olsun. Kulüp Başkanları, yöneticiler,özellikle hocalarımız bunlara çok dikkat etmeliyiz. Yazdık bütün sahalarda var, küfüre hayır.Biz özel bir iş yapıyoruz.? Şeklinde konuştu.

29-30 Eylül tarihlerinde başlayacak Süper Amatör Ligi ile ilgili bilgi veren Futbol il sorumlusu Gökhan Karadağ bu sezon takımların 2 gruba ayrılacağını söyledi, Toplam 14 takımın mücadele edeceği süper amatörde gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar play off grubunda, son 4 sırayı alan takımlarda play aut grubunda mücadele edecek.

Konuşmaların ardından Süper amatörde kura çekimine geçildi. Kulüp temsilcileri kuralarını çekerek hangi grupta mücadele edeceklerini belirledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.