NELER ÇIKMADI Kİ??

NELER ÇIKMADI Kİ??

Polis bu defa öğrencilerin güvenliği için sokaklara indi. Okulların açılmasına sayılı günler kala Düzce polisi bütün Türkiye?de yapılan huzur operasyonu kapsamında Eğitim ve Öğretim dönemi başlamadan önce  öğrencilerin zararlı etkilerden uzak tutulması, güvenli bir ortamın oluşması amacıyla okulların çevreleri ile halkın yoğun olarak bulunduğu cadde, sokaklar ve umuma açık yerlerde ?TÜRKİYE GÜVEN HUZUR UYGULAMASI 5? uygulaması yaptı.

 

 

Okulların açılmasına bir hafta kala Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin güvenliği için uygulama yaptı. Gündüz 16:00 - 19:00 ile akşam 21:00 - 23:00 saatleri arasında yapılan uygulama ile eğitim ve öğretim dönemi başlamadan önce  öğrencilerin zararlı etkilerden uzak tutulması, güvenli bir ortamın oluşması amacıyla ülke genelinde eş zamanlı olarak okulların çevreleri ile Düzcelilerin yoğun olarak bulunduğu cadde, sokaklar ve umuma açık yerlerde uygulama yaptı. Düzce Merkez ve ilçelerinde yapılan uygulamalarda; 1718 şahıs GBT yönünden sorgulandı. Yapılan sorgulamalarda Borçlunun Ödeme Şartının İhlali, Nafaka Hükümlerinin İhlali, Konut Dokunulmazlığının İhlali ve Askeri Ceza Kanununa Muhalefet suçlarından aranması bulunan toplam 4 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca 1 yoklama kaçağı olan şahsa tebliğ yapıldı. Yine uygulama çerçevesinde umuma açık yerlere yönelik 74 adet işyeri kontrol edildi. Kontroller esnasında 3 ayrı kişiden 3 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 23 adet mermi ele ve 1 şahısta sadece 16 adet mermi ele geçirildi. Toplam 4 şahıs hakkında 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

Trafik yönünden ise uygulamada 78 araç kontrol edilerek 11 araca 8.479 TL  idari para cezası uygulandı ve 6 araç trafikten men edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.