DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE TSO PROTOKOL İMZALADI

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLE TSO PROTOKOL İMZALADI

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Üniversitesi arasında Oda Üyeleri, Oda Personeli ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği yüksek lisans programlarına dair protokol imzalandı.

İmza töreni öncesinde Düzce TSO Meclis Üyeleri Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT) ve Teknopark'ı ziyaret etti. Burada kuruluşların çalışmaları hakkında bilgiler alan Meclis Üyeleri ziyaretlerin ardından Rektörlük binasına geçti.

Düzenlenen protokol imza törenine Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ev sahipliği yaparken Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Başkan Yardımcıları Ümit Ülgen ve İbrahim Canpolat, Meclis Başkan Vekili Mustafa Gösterişli, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katıldılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, sürekli gelişen bir üniversite olduklarını belirterek Düzce Üniversitesi'nin tercih edilen üniversiteler arasında olduğunu, 2006 yılında kurulmasına rağmen ilk 50 üniversite içinde olduklarını ifade etti. Çakar'ın açılış konuşmasının ardından hazırlanan Düzce Üniversitesi tanıtım filmi izlendi. İmza töreninin öncesinde söz alan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, üniversiteye sanayi olarak yeterli değeri vermediklerini, sanayi ile üniversitenin gerçek anlamda iç içe olması gerektiğini ve bu dönemde bunu gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Şahin, sanayi yatırımlarının sağlıklı olabilmesinin yolunun akademik destek olduğuna işaret ederek, gerek oda olarak gerekse iş dünyası olarak Düzce Üniversitesi'ne sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından üyelerin ve personelin faydalanabileceği yüksek lisans protokolü imzalandı. Programın son bölümünde Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce TSO Meclis Üyelerini akşam yemeğinde ağırladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.