KADINLARIN NASIL GÜÇLENECEĞİ ANLATILDI

KADINLARIN NASIL GÜÇLENECEĞİ ANLATILDI

Kadınların ekonomi ve para yönetimine katılması, bilinçlendirilmelerinin sağlanması amacıyla ?Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Semineri düzenlendi.

 

 

Kadınların ekonomik güçlenmesine ve para yönetimi, gelir, harcama, birikim, varlık, borç, tasarruf, yatırım, yatırım araçları, bireysel emeklilik sistemi gibi konularda farkındalıklarının artırılmasına yönelik destek ve teşviklere ilişkin bilgi verilmesi amacıyla;  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ana hizmet birimlerinden Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü koordinasyonunda ?Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Semineri düzenlendi.

Bu kapsamda, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Seminerinin 13.?sü gerçekleştirildi.

Düzenlenen seminere Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Kadının Statüsü Genel Müdür Yardımcısı Ahsen Arıöz Bozkuş, Düzce Vali Yardımcısı Adem Keleş, kurum müdürleri STK temsilcileri ve ev hanımları katıldı. Seminerde; Kadınların ekonomik güçlenmesine yönelik destek ve teşvikler ile Finansal okuryazarlık hakkında bilgilendirme yapıldı, sorular cevaplandırıldı.

Seminere konuşmacı olarak, Düzce Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanı Semra Çatalbaş, Habitat Derneği Finansal Okuryazarlık eğitmeni Zeynep Keskin Düzce KOSGEB İl Müdürlüğü Kobi Uzmanı Elif Semerci katıldılar.

Seminerde, Habitat Derneği Finansal Okuryazarlık eğitmeni Zeynep Keskinilk olarak sunum yaptı, kadınlara para yönetimi ve ev ekonomisine bütçe katkısı konularında bilgiler verdi.

Seminer diğer konuşmacıların sunumları ile devam etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.