CABOĞLU İDDİALI KONUŞTU

CABOĞLU İDDİALI KONUŞTU

MHP  İl Başkanı İlhami Caboğlu, yerel seçimlerle ilgili çok iddialı konuştu, belediye başkan adaylığı için 17 kişiyle görüşme yaptığını söylerken, ? bizim adayımız belirlendiği andan sonra belediye başkanı olduğunu Düzce halkı görecek? dedi.

 

 

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, gündemdeki fındık fiyatı ve yerel seçimler konusunda soruları cevaplandırdı.

Seçim sonrası devam ettikleri esnaf ve köy ziyaretlerinde fındıkla ilgili gerekli açıklamaları yaptıklarını söyleyen MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, seçim döneminde de vatandaştan çok sayıda şikayet aldıklarını belirtti.

Caboğlu, ? Bu dönem fındığa biraz sahip çıkılmadığını düşünüyoruz. Bizim Ordu Milletvekilimiz Cemal Enginyurt ile zaman zaman istişare ediyoruz. Ordu?da bir miting yapıldı. Bizim Vekilimizin temasları var, gereken açıklamayı kendileri yapacaklardır. Önümüzdeki günlerde fındık fiyatının açıklanacağını biliyoruz. Fiyatlarla ilgi de duyumlarımız var ama ben bu kadarını söylemiş olayım.? Dedi.

Caboğlu, yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarına başladıklarını söylerken, son zamanlarda konuşulan anketlerle hiçbir ilgilerinin olmadığını söyledi, görüşme yaptığı 17 aday adayı olduğunu dile getirdi.

Caboğlu, ? Zamanı geldiğinde bunları kamuoyuyla paylaşacağız. Son zamanlarda anket türü bazı spekülasyonlar dönüyor. Ne bizim ne genel merkezimizin bu şekilde yoklaması yoktur. Bunların bizim diğer aday adaylarımızı itibarsızlaştırmak için yapıldığını düşünüyorum. Bu hoş bir şey değil, tasvip etmiyoruz. Bununla ilgili gerekli araştırmaları yapıyoruz, gerekirse yasal süreç başlatacağız. İki adaylı, üç adaylı anketler, tabi ki o arkadaşlarımız da bizim için çok değerli ama bu anketleri biz yaptırmıyoruz.? Şeklinde konuştu.

Ekim ayında adayların belirleneceğini söyleyen Caboğlu, aday belirlemede eleyici olacaklarını söylerken büyük iddiada bulundu ve çıkacak adayın belediye başkanı olacağını dile getirdi.

Düzce?yi çok önemsediklerini söyleyen Caboğlu, ? Son seçimlerde halkın bize vermiş olduğu bu teveccühü, yükü, sorumluluğu biliyoruz. Bunun için eleyici, önceden denenmemiş şekilde kamuoyu yoklaması yaparak, bizim çıkarttığımız aday belli olduğu andan sonra başkan olduğunu da Düzce halkı görecek? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.