ONLAR DA NASİBİNİ ALDI

ONLAR DA NASİBİNİ ALDI

Son günlerde hemen hemen her ürüne yapılan zam vatandaşın cebini etkileyince şans oyunlarına da rağbet azaldı. Milli Piyango seyyar bayileri de eskisi gibi satış yapamazken, ? vatandaşta para yok ki bilet alsın? diyerek ekonomik krizin kendilerine de yansıdığını söylediler.

 

 

Borçlarla boğuşan vatandaş, bir de son günlerde zam yağmuruna tutulunca içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için şans oyunlarına yüklenmeye başladı. Ancak, özellikle maketlerde satılan hemen hemen tüm ürünlere yüksek oranda zam gelmesinin etkilediği vatandaşlardan kimileri şans oyunlarına artık para vermekten kaçınırken, kimileri ise umudunu kaybetmeden belki çıkar diyerek oynamaya devam ediyor. Seyyar milli piyango bayileri de, ayandaşı kemer sıkmaya zorlayan  zam yağmurundan nasiplerini almış durumdalar.  

Seyyar bayi, herkesin piyasanın bozuk olduğunu bildiğini söylerken, altın fiyatının uçtuğunu, borcu olanların yandığını dile getirdi. ? 420 lira olmuş bir altın ama borçlusun mecbur takacaksın. Piyasada para dönmüyor. Vatandaşın umudu şans oyunlarında? diyerek yaşanan krizi yorumladı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.