VATANDAŞ EN GÜZEL ŞEKİLDE ÖZETLEDİ

VATANDAŞ EN GÜZEL ŞEKİLDE ÖZETLEDİ

Son günlerdeki ekonomik sıkıntılar vatandaşın cebine yansıdı. Özellikle Marketlerde hemen hemen tüm ürünler el yakar hale gelirken, sokakta mikrofon uzattığımız bir vatandaş bu durumu en güzel şekilde özetledi, ? bu yüzde 50 zam yapmakla nereye varmak istiyorlar acaba??

 

 

Vatandaşa bir dokun bin ah işit. Özellikle dar gelirlilerin cebini son yapılan zamlar oldukça yaktı. Sokaktaki vatandaşın yorumlarından zamların kendilerini nasıl etkilediğini anlamak mümkün. Artık bu zamlara bir dur denmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar, kara kara bir ayı nasıl tamamlayacaklarını düşünüyorlar.

Bir vatandaş, ? bu hayat pahallılığında biz geçinemeyip dilencilik mi yapsak hırsızlık mı yapsak, ne yapacağız biz, bu kadar zam olmaz, oyumuzu verdik, yüzde 50 zam uygulamakla nereye varacaklar. Bir teneke yağ 35-40 liraya çıktı buna bir çare bulunsun. Doğalgaza zam geldi, yakmayıp donacağız mı öleceğiz mi.? Derken,

Bir başka vatandaş ise, ? maaşımız marketlere denk geliyor, başka bir şey diyemiyoruz? şeklinde konuştu. Genç bir kız ise, ? sadece marketlere değil her şeye zam geldi? diyerek tepkisini dile getirdi.

Vatandaşlar özellikle marketlerde sürekli etiket değiştirilmesine tepki gösterirken, ? ne olacak halimiz? diyen bir vatandaş ? Allah?a sığındık? dedi.

? Dolar yükselmiş, biz dolar bazında mı çalışıyoruz, hayır bizim türk liramız var? diyen bir vatandaş, asgari ücretle geçinmeye çabaladıklarını belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.