UĞUR?DA YENİ DÖNEM

UĞUR?DA YENİ DÖNEM

Düzce Özel Uğur Okulları, 2018-2019 eğitim öğretim dönemine merhaba dedi. Okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri yeni dönemin ilk gününde bir araya gelerek başarılı bir yıl için dilek ve temennilerde bulundular.

 

 

2018-2019 eğitim öğretim dönemi dün başladı. Düzce?de tüm okullarda olduğu gibi Özel Uğur Temel Lisesinde de farklı bir heyecan vardı.

Okul binasında düzenlenen törende, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler bir araya gelerek yeni dönemin hayırlara ve başarılara vesile olması için dileklerde bulundular.

Uğur Lisesi kurucusu Gökhan Sarıgül yaptığı konuşmada, ?Biz Türk Gençliğine güveniyoruz? diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Sarıgül, ? Okulda anlatılan bütün kurallar geçerlidir. Bu kurallara herkes riayet edecek. Bunun altınız çiziyorum. Biz Türk Gençliğine güvendik.Dünya?da hangi millet olursa olsun bizim Tük Gençliği gibi bulunmaz. Çanakkale savaşından tutun 15 temmuz destanına kadar. Şuna söz vereceğiz, biz vatana, devlete, millete faydalı insanlar olacağız.? Dedi.

Mustafa Başormancı ise, gençlerin, dün olduğu gibi gelecekte de vatanımıza göz diken düşmanlarla mücadeleyi sürdüreceklerini söyleyerek, öğrencilerin çevreye örnek şekilde davranmalarını istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.