SÜPER STAR GİBİ KARŞILANDI

SÜPER STAR GİBİ KARŞILANDI

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Uzun Mustafa Ortaokulu?nu ziyaret etti. Öğrencilerin büyük tezahüratları ile adeta bir süper star gibi karşıladığı Başkan Ay, bir sınıfta öğretmen tarafından öğrencilere tanıtılırken, sınıftan ? voooooo? sesleri yükseldi. Başkan Ay çocuklara kendisinden ne istediklerini de sordu.

 

 

2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte yoğun iş temposuna rağmen okul ziyaretlerini aksatmayarak eğitime verdiği önemi gösteren Başkan Ay, öğretmenlerle fikir alışverişinde, öğrencilere de tavsiyelerde bulundu.Okulun genel durumuyla ilgili bilgi almayı da unutmadı.

Başkan yardımcısı Özgür Sağlam?ın da eşlik ettiği Başkan Ay, öğrenciler ile sohbeti sırasında, ? belediye başkanından bir isteğiniz var mı? diye sordu, öğrenciler isteklerini dile getirdi.

Bir öğrenci ? bahçeler temizlensin? derken, bir başka öğrenci ise oyuncak kampanyası düzenlenmesini istedi. Bazı çocuklar ise oyun ve top sahası isteklerini dile getirdiler. Bir öğrencinin ? gezi düzenlensin? talebine Başkan Ay, ? öğrencilerimizi alalım, piknik alanlarınız gezdirelim? şeklinde cevap verdi.

Başka bir sınıfta öğrencilerin yanı oturan Başkan Ay?ı, öğretmenleri  ? konuğumuz Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay? şeklinde tanıtınca öğrencilerin arasından ? vooooo? sesleri yükseldi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Ay?dan pet şişelerin atılması için kumbara istenildi. Başkan Ay, en kısa zamanda okula  kumbara kazandırılacağının sözünü verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.