KEŞİR HAYVAN BAKIM MERKEZİNİ İNCELEDİ

KEŞİR HAYVAN BAKIM MERKEZİNİ İNCELEDİ

Düzce Ak Parti Milletvekili Ayşe Keşir, Subaşı yapılmakta olan Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. İnşaat çalışmalarının tamamlandığını, yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılacağını söylerken, tesisin tüm birimleri ile farklı hizmetler verecek bir kompleks olduğunu belirtti.

 

 

Düzce Ak Parti Milletvekili Ayşe Keşir, inşaatı devam etmekte olan Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Subaşı köyünde yapılmakta olan merkezdeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Keşir, inşaat alanını gezerek birimleri tek tek inceledi.

Düzce sokak hayvanlarını koruma derneği kurucu üyesi Ulviye Dikmen?in de eşlik ettiği Milletvekili Keşir, merkezi gezerken henüz faaliyete geçmemesine rağmen çevrede bulunan ilk konuklar etrafını sardı.

Hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezinin yaklaşık 1 ay sonra hizmete açılacağını söyleyen Keşir, tesisin içinde bulunan birimler hakkında da bilgi verdi.

Keşir, ?  Burası 17 dönüm arazi, telle çevrili, 5 bin metrekarede kapalı alanı olan yer. Yaklaşık 1 ay sonra hizmet vermeye başlayacak. Müteahhitin çalışmaları bitti, peyzaj ve bahçe düzenlemeleri yapılıyor. Birkaç misafirimiz var, içeriyi gezdiğimizde unsurları yerinde gördük. İlk kabul merkezi, ameliyathane odaları, dinlenme bölümleri ve tedavilerin devam etmesi için bölümler olmak üzere birkaç bloktan oluşan yapı burası. Sokak hayvanlarımıza ve tedavi gereken sahipli hayvanlara hizmet verecek rehabilitasyon merkezi olacak. Ana binanın girişinde de, bu alanda çalışan veteriner adayları veya hekimlerin burayla irtibatını sağlayacak eğitim ve dinlenme merkezlerinin de olduğu bir kompleks aslında burası.? Dedi.

Ulviye Dikmen de, öncelikle bu tesis için eski Bakan Faruk Özlü?ye teşekkür ederken, bir hayvan sever olarak merkezin yapılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Dikmen, ? Ben hayretler içerisindeyim, inanın bu hizmet aklımın köşesinden geçmezdi, 20 yıldır yalvarıyoruz, tekrar tekrar sizler ben teşekkür ediyorum. Canlarımızın kurtulduğuna inanıyorum. Burayı görmekten her gün gelsem bıkmam herhalde. Sadece benim değil tüm hayvan sever arkadaşlarımın emeği var.? Derken Keşir, siyaset ve sivil toplum ilişkisinin önemine değindi, bu projenin Faruk Özlü?nün hayali olduğunu belirtti.

Dikmen, sokak hayvanlarının burada rehabilite edildikten sonra yeniden doğal hayata salınacağını söylerken, ?burası hapishane değil? dedi, hayvanların da insanlar gibi yaşama hakkı olduğunu vurguladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.