AY: ÇEVRE YOLLARI AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AY: ÇEVRE YOLLARI AÇMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Beyköy yolunda devam eden asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Dursun Ay, Aydınıpınar ile Beyköy yolunu bağlayacak  25 metre genişliğindeki yeni yol çalışmalarının da beraber yürütüldüğünü bildirdi. Başkan Ay, yeni ve geniş yollarla Düzce trafiğinin rahatlayacağını belirtti.

 

 

Belediye Başkanı Dursun Ay, asfalt çalışmaları devam eden Beyköy yolunda incelemelerde bulundu. Trafiğin yoğun olması nedeniyle akşam saatlerinde ekiplerin çalıştığını söyleyen Başkan Ay, Aydınpınar?dan Beyköy yoluna açılan yeni yolda da alt yapı çalışmalarının yapıldığını bildirdi.

Başkan Ay, ? Aynı anda Aydınpınar yolu ile Beyköy yolunu birbirine bağlayan 25 metrelik yolumuz var. Onun çalışmasını da yapıyoruz. Ağaçları kestik, dolgusunu , alt yapısını yapıyoruz. Su kanalizasyon, yağmur hatlarını döşüyoruz. Kısa zamanda burayı da asfaltlayacağız. Aydınpınar?dan Beyköy yoluna bağlantı yapacağız. Bu yol Düzce?nin trafiğini rahatlatacak.? Dedi.

Otoban bağlantısı ile birlikte yan yolları da yapmak zorunda olduklarını söyleyen Ay, ? eş zamanlı olarak otoban bağlantı yolumuz açıldığında bu yan yollar da devreye girmiş olacak. ? dedi ve yeni yolların yapılacağını bildirdi.

Başkan Ay, ? Şu an E-5?in otobana bağlanması,  As Taksiden girip çay mahallesinden, Aydınpınar caddesinden otogara, oradan mezarlığa  geleceğiz. Mesafeler kısalacak ve geniş yollarda insanlarımız için trafiği rahatlatacağız. Çevre yollarını açmaya devam ediyoruz.? Şeklinde konuştu.

Başkan yoldaki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alırken, 20 metre genişliğinde olması planlanan yolu birkaç kez ölçtürdü, plandaki ile aynı ölçüde olmadığını görünce genişletilmesi talimatını verdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.