ESKİ MENGENCİK?TE ŞENLİK VARDI

ESKİ MENGENCİK?TE ŞENLİK VARDI

Eski Mengencik ilkokulunda düzenlenen şenlikte öğrenciler doyasıya eğlendi. Palyaçoların da katıldığı şenlikte yapılan çuval ve yumurta yarışları kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Okul Müdürü Kenan Kahraman, İlköğretim haftası ve öğrenci günü dolayısıyla düzenlenen şenlikle çocuklar için okulu eğlenceli bir hale getirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.

 

 

Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Eski Mengencik ilkokulunda İlköğretim haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Okul idarecileri, veliler ve öğrencilerin katıldığı şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte palyaçoların animasyon gösterisi miniklere keyifli anlar yaşattı.

Gün boyunca süren Şenlikte düzenlenen çuval ve yumurta yarışları da kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Eski Mengencik İlkokulu Müdürü Kenan Kahraman, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk haftasının da İlköğretim Haftası olarak kutlandığını söylerken, ayrıca Öğrenci Günü olması dolayısıyla bu şenliği düzenlediklerini belirtti.

Kahraman, ? Aynı zamanda öğrenci günü bugün. Biz bu iki kutlama programını birleştirerek bir öğrenci şenliği yapalım dedik. Çocuklarımızın okulu sevip bağlanacağı eğlenceli bir ortam haline getirmek istedik. Velilerimiz bizim okulda yaptığımız her türlü etkinliğe katılan paydaşlarımızın başında. Onların içinde olduğu etkinlikler hem okulun hem eğitim öğretimin sahiplenilmesi adına daha bir anlamlı oluyor tabiî ki.? Dedi.

Okulun mevcut durumu hakkında da bilgi veren Kahraman, köy okulunda öğretmen olmanın verdiği mutluluğu da paylaştı.

Kahraman, ? Okulumuzda 78 mevcut öğrencimiz var. Her şubeden birer sınıfımız var. 6 öğretmen, 2 idareci olmak üzere toplam 8 öğretmenle eğitim öğretim faaliyetlerine devam edeceğiz. Köy okulunda öğretmen olmayı anlamak için köyde çalışmak lazım. Gerçekten çok orijinal, tarifi mümkün olmayan güzel bir duygu.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.