ÇUHALLI ÇARŞININ DEĞİŞMEYEN KADERİ... SU BASKINLARI...

ÇUHALLI ÇARŞININ DEĞİŞMEYEN KADERİ... SU BASKINLARI...

Akçakoca? nın son 25 yılına damga vuran Erol Solak, Gürol Kibar, Nazmi Çiloğlu, Fikret Albayrak ve halen görevi devam eden Cüneyt Yemenici, Çuhallı çarşının derdine ilaç olamadılar.

Her yağmur sonrası, ?bu sefer tamam, çözceğiz inşallah?  sözlerinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen her sağanak yağmur sonrası Çuhlallı?nın makus kaderi değişmedi.

Geçtiğimiz hafta yaşanan son su baskınları sonrası işyerleri büyük zarar görürken isyan noktasına gelen esnaf, meteoroloji günler önce uyarmasına rağmen belediye yetrli önlemi almıyor, olan bizim gibi esnafa oluyor. Diye sitemde bulunan esnaf, son 4 belediye başkanı gibi Cüneyt Yemenici?nin de sınıfta kaldığını söylediler.

Her belediye başkanından yıllarca; ? Altyapı yapıya yatırım yapıyoruz diye belki de yüzlerce açıklama duymuşsunuzdur diyen Çuhallı esnafı,  ? Hani nerede altyapı? 5 dakika yağdı, insanlar namaz kılmak için camiye giremedi. Yazıklar olsun ? yorumunda bulundu.

Bir başka Çuhallı esnafı ise; ? Demekki yağmur 1 saat devam etse yandı memleket.Çimen kaldımı çimen memlekette toprak bırakılmadı ki. Çuhallı?daki carfur önündeki kavşak bile çimen yerine deniz taşları ile doldurulmuş.Su nereye gidecek.Bu kafayla bu zihniyetle Akçakoca daha da betona mahkum.Eleştirilere kulaklarını tıkıyorlar.Ben bilirim yaptım oldu zihniyetine sahipler.İnşallah yakın zamanda daha modern daha yeşili seven bir zihniyetle karşılaşırız ? ifadelerinde bulundular.

Göreve gelen her belediye başkanının Çuhallı çarşıya altyapı için şu kadar milyon para harcadık, nereye gitti bu paralar diye soran bir başka esnaf ise, 2019 yerel seçimlerinde Çuhallı çarşı için elle tutulur altyapı projesi istediklerini dile getirid.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.