VALİ DAHA İYİ İNCELENMESİNİ İSTEDİ

VALİ DAHA İYİ İNCELENMESİNİ İSTEDİ

Düzce İl Trafik Komisyonu bugün Vali Zülkif Dağlı başkanlığında toplandı. Toplantıda, İstanbul caddesinin de gündeme gelmesi, esnafların talebi üzerine caddenin yeniden trafiğe açılıp açılmayacağının karara bağlanması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı, konu toplantıda gündeme bile gelmedi, Başkan Ay'ın sözü, esnafın talebi havada kaldı. Alınan bilgiye göre Vali Zülkif Dağlı hem emniyet hem belediye ekiplerine daha detaylı bir çalışma yapılıp ileriki dönemlerde yeniden değerlendirilmesi talimatı verdi.

 

 

İstanbul caddesinin araç trafiğine kapanmasının ardından başlayan tartışmaların bugüne kadar sürdüğü bilinirken, esnafların bir çoğu, işlerinin azaldığı gerekçesi ile caddenin yeniden trafiğe açılmasını istiyor.

Bir çok kez bu taleplerini dillendiren esnaflar geçtiğimiz günlerde aralarında imza toplayarak Belediye Başkanı Dursun Ay?a iletmişlerdi.

Başkan Ay, esnafların taleplerinin değerlendirileceğini söyleyerek, konuyu İl Trafik komisyonu toplantısında gündeme getireceği sözünü vermişti.

Bugün düzenlenen komisyon toplantısında İstanbul Caddesi?nin gündeme gelmesi ve yeniden trafiğe açılıp açılmama konusunda karar alınması beklenirken, esnafların beklentisi boşa çıktı.

Alınan bilgiye göre, toplantıda gündeme gelmeyen konuyla ilgili olarak, Vali Zülkif Dağlı, caddenin yeniden trafiğe açılması konusunda hem İl Emniyet Müdürlüğü Trafik şubesine hem de belediye ulaştırma müdürlüğüne daha ayrıntılı incelenip, ona göre ileriki dönemlerde açılıp açılmamasına karar verilmesi talimatını verdi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.