Galatasaray 1-0 BB Erzurumspor

Galatasaray 1-0 BB Erzurumspor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kendi sahasında BB Erzurumspor ile karşı karşıya geldi. İşte Galatasaray - BB Erzurumspor karşılaşmasının geniş özeti ve mücadelenin tüm detayları...

Galatasaray - BB Erzurumspor özet izle... Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında kendi sahasında BB Erzurumspor ile karşı karşıya geldi.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadele Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Sarı - Kırmızılılar'a 3 puanı getiren golü Maicon kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray, puanını 15'e yükseltti. Erzurumspor ise 2 puanda kaldı.

KARŞILAŞMANIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Fatih Terim'den rotasyon

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Akhisarspor karşılaşmasında göre Maicon, Ömer Bayram, Donk, Feghouli ve Eren Derdiyok'a 11'de şans verdi.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, savunmada en son Trabzonspor maçında 11'de başlattığı Maicon'a görev verirken, Nagatomu'nun yerine de Ömer Bayram'ı ilk kez 11'de görev verdi.. Terim, geçtiğimiz hafta sonradan oyuna dahil ettiği Sofiane Feghouli'yi de 11'de oynattı. Akhisarspor deplasmanında yedek bekleyen Eren Derdiyok da sarı-kırmızılıların ileri uçtaki ismi oldu. 

Galatasaray'dan BB Erzurumspor'lu futbolcu Lennart Thy'e plaket

FIFA tarafından Fair Play Ödülü'ne layık görülen BB Erzurumspor'un Alman futbolcusu Lennart Thy'e Galatasaray plaket verdi. Plaketi Teknik Direktör Fatih Terim takdim etti. 

BB Erzurumspor'un Alman futbolcusu Lennart Thy'e geçtiğimiz mart ayında o dönem oynadığı Hollanda takımı VVV Venlo'nun PSV Eindhoven ile karşılaşacağı gün ABD'deki bir hastaya kök hücre bağışında bulunarak hayat vermiş, bu yüzden bir süre takımının antrenmanlarına katılamamıştı. Thy, bu hareketinden dolayı FIFA tarafından Fair Play Ödülü'ne layık görülmüştü. Türk Telekom Stadyumu'ndaki Galatasaray-BB Erzurumspor maçı öncesinde de sarı-kırmızılı kulüp, Thy'ye bu davranışından dolayı plaket takdim etti. Plaketi, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim verdi. 

Galatasaray'da zorunlu değişik, Emre Akbaba sakatlandı

Galatasaray'ın milli futbolcusu Emre Akbaba, BB Erzurumspor maçında sakatlandı ve 38. dakikada yerini Fernando'ya bıraktı. 

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, evinde BB Erzurumspor ile oynadığı mücadelede zorunlu değişiklik yaşadı. Mücadelenin 29. dakikasında sarı-kırmızılıların başarılı futbolcusu Emre Akbaba, sakatlandı ve oyun bir süre durdu. Saha kenarında tedavisi yapılan Akbaba daha sonra oyuna girdi. Müsabakanın geri kalanında oyuna devam edemeyen başarılı futbolcu, 38. dakikada oyundan çıktı ve yerine Brezilyalı futbolcu Fernando girdi.

Maicon, ligdeki ikinci golünü attı

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Maicon, Trabzonspor maçından sonra 11'de başladığı BB Erzurumspor karşısında gol attı. Maicon böylece bu sezon ligdeki ikinci golünü kaydetti. 
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'ın evinde BB Erzurumspor oynadığı maçta sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcusu Maicon rakip fileleri havalandırmayı başardı. Müsabakanın 74. dakikasında sağ taraftan Ömer'in kullandığı köşe atışında ön direkte Maicon, düzgün kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 
Ligde en son 4. haftada deplasmandaki Trabzonspor maçında görev alan Brezilyalı futbolcuya Teknik Direktör Fatih Terim 11'de şans verdi. Maicon, Erzurum ekibine attığı golle birlikte ligdeki gol sayısını 2?ye çıkardı. Başarılı oyuncu ilk golünü ilk haftadaki Ankaragücü maçında atmıştı. 

 

Türk Telekom Stadyumu'nda 31 bin 529 biletli seyirci

Galatasaray-BB Erzurumspor mücadelesini Türk Telekom Stadyumu'nda toplam biletli 31 bin 529 seyirci izledi.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, evinde BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup etti. Bu karşılaşmada sarı-kırmızılı taraftarlar da görevini tam yaptı. Müsabakayı toplam 31 bin 529 biletli seyirci izledi. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç öncesinde ve sırasında tezahüratlarıyla takımına destek oldu.  

 

Maçtan dakikalar (İlk yarı) 

2. dakikada ceza yayı üzerinden Maicon'un kullandığı serbest vuruşta top direğe çarparak auta gitti. 
17. dakikada ceza sahası dışında Erzurumspor savunmasının hatalı pasında araya giren Rodrigues'in ceza sahası içerisine girerek yaptığı plase vuruşta top kaleci Sehic'te kaldı. 
24. dakikada sağ taraftan ceza sahası içine giren Feghouli'nin içeri çevirdiği topa kale önünde Emre Akbaba'nın şutunda meşin yuvarlak kaleci Sehic'te kaldı. 

Galatasaray sahasındaki yenilmezliği 23'e çıkardı

Galatasaray, BB Erzurumspor galibiyeti ile ligde Türk Telekom Stadyumu'ndaki yenilmezliğini 23'e yükseltti.
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, evinde karşılaştığı BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu galibiyetiyle ligde evindeki yenilmezliğini de sürdürdü. Aslan, Erzurum ekibini yenerek, Türk Telekom Stadyumu'ndaki yenilmezliğini 23 maça çıkardı. Cimbom geride kalan 23 müsabakada sadece 1 kez berabere kaldı. Galatasaray en son yenilgisini 2016-2017 sezonun 30. haftasında Kasımpaşa'ya karşı 3-1 skorla aldı.  

Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 

55. dakikada sol taraftan ceza sahası içerisine giren Rodrigues'in yerden ortasında ön direkte topla buluşan Eren'in yaptığı dokunuşta meşin yuvarlak kaleci Sehic'te kaldı. 
67. dakikada sağ taraftan Ömer'in kullandığı köşe atışında ön direkte Serdar'ın yaptığı kafa vuruşunda top auta gitti. 
74. dakikada sağ taraftan Ömer'in kullandığı kullandığı köşe vuruşunda Maicon'un ön direkte yaptığı kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0 
81. dakikada Feghouli'nin ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Rodrigues'in yaptığı plase vuruş kaleci Sehic'te kaldı. 
83. dakikada sol taraftan Emrah'ın kullandığı kornerde ön direkte Munsy'nin yaptığı vuruşu Muslera kontrol etti. 

Stat: Türk Telekom 
Hakemler: Alper Ulusoy, Mustafa Emre Eyisoy, Volkan Ahmet Narinç 
Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Ömer, Donk (Onyekuru dk. 65), Ndiaye, Rodrigues, Feghouli (Yunus Akgün dk. 83 ?), Emre (Fernando dk. 38), Eren 
Yedekler: İsmail Çipe, Ahmet Çalık, Linnes, Ozan, Nagatomo, Sinan Gümüş, Muğdat 
Teknik Direktör: Fatih Terim 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Sehic, Auremir, Acka, Lokman, Schwechlen, Scuk, İbrahim Akdağ (Taylan Antalyalı dk. 74), Emrah Başsan (Osman Şahin dk. 89 ?), Sunu (Erhan Çelenk dk. 70), Kone, Munsy 
Yedekler: Hakan Canbazoğlu, Trtovac, Tolga Ünlü, Hakan Arslan, Tshbalala, Thy 
Teknik Sorumlu: Adem Çağlayan 
Gol: Maicon (dk. 74) (Galatasaray) 
Sarı kartlar: Ömer Bayram, Fernando, Mariano (Galatasaray), Kone, Lokman (Büyükşehir Belediye Erzurumspor) 
 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.