AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

Düzce Ak Parti İl Başkanlığı genişletilmiş Divan toplantısı Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı Divan toplantısına milletvekilleri Ayşe KEŞİR ve Fahri ÇAKIR  İl Başkanı Hikmet Keskin Belediye Başkanı Dursun Ay il ve ilçe merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ilçe ve belde belediye başkanları ilçe ve belde teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

 

 

 

İl başkanı Hikmet Keskin yaptığı konuşmada, AK Parti'nin gelişim içerisinde olduğunu, olmaya devam ettiğini belirterek "bizi dışarıdan müdahale etmek isteyen veya müdahale etmeye çalışan bir takım odaklar var. Biz bunlara rağmen ve her şeye rağmen yolumuza devam etmeliyiz bu odaklar ne Konuşursa konuşsun ne yaparsa yapsın Siz bunlara bakmayın yolunuza devam edin" dedi.

 

Düzce AK Parti milletvekili Ayşe kesir yaptığı konuşmasında AK Parti'nin istişare parti olduğunu belirterek, " Bundan sonraki süreçte de yaşanacak gelişmeler istişareye bağlı olarak şekillenecek hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın bazı bazı insanlar kişisel olarak isimlerden rahatsız olabilir ancak partimizin istişare partisidir ve alınan kararlar istişareler sonucunda ortaya çıkar" şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.