ERDOĞAN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU

ERDOĞAN GRUP TOPLANTISINDA KONUŞTU

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili teşkilata yaptığı uyarıda "Kimse bu benim yakınımdır diye yanıma gelmesin" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuştu. Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimlerle ilgili teşkilata uyarılarda bulunan Erdoğan, "Kimse bu benim yakınımdır diye yanıma gelmesin" ifadesini kullandı.

"KİMSE BU YAKINIMDIR DİYE ADAY TEKLİF ETMESİN"

Erdoğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Mahalli idareler seçimleri bundan sonraki 5 yılı hız ve etkinlikle geçirebilmemiz açısından kritik öneme sahiptir. AK Parti her çalışmasını istişare ile yürütmüştür. Seçim hazırlıklarını istişare ile yapıyoruz. 24 Haziran seçimlerinden çıkardığımız dersler ışığında kendimize en doğru, en sağlıklı  yol haritasını belirleyeceğiz. Mahalli seçimlerde en isabetli adayları belirleyerek hedeflerimize ulaşacağız. Kimse bu benim yakınımdır diye bize aday teklifiyle gelmesin. Burada ehliyet ve liyakat esastır., buna göre adımlarımızı atmaya kararlıyız.

Bunu burada özellikle ifade ediyorum. Bu davayı hazmetmiş olanları bize getirin. Emeği olacak. Şehirlerimize ve ülkemize en iyi hizmetleri getirecek isimlerle seçime girdiğimizde milletimizle birlikte partimiz kazançlı çıkar. Adayın da karşılığı olmalı. Sadece partinin karşılığına sığınan bir adaylık değil, aday da prim yapacak. FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerine bulaşmamış olması şartı ile AK Parti'nin kapıları herkese açıktır. Bu vasıftaki kimselerin partimize gelmelerini beklemeden gidip kendimiz bulacağız. Tüm seçim bölgelerinde adaylarımızı çıkaracağız."

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.